Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Çevre - Tasarım Kongresi

Yıldız Teknik Üniversitesi 100. Yıl Etkinlikleri kapsamında düzenlenecek olan 'Çevre - Tasarım Kongresi', tasarım ile doğal çevre, yapılı çevre, sosyal çevre ilişkilerini tartışmaya açacak.

yapi.com.tr

Buluşmalar

Çevre - Tasarım Kongresi
BAŞLANGIÇ TARİHİ: 8 Aralık 2011
BİTİŞ TARİHİ: 9 Aralık 2011
YER: YTÜ Oditoryumu, Beşiktaş, İstanbul
DÜZENLEYEN: Yıldız Teknik Üniversitesi tarafından; Seranit, Prima İnşaat, Deha Ozalit sponsorluğunda, TMMOB Mimarlar Odası İstanbul Büyükkent Şubesi ve Trakya Büyükkent Bölge Temsilciliği kurumsal desteği ile
DİĞER BİLGİLER: Yıldız Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümü Beşiktaş, İstanbul T: (212) 383 26 09 cevretasarimkongresi@gmail.com
+ Ajandama Ekle

BR>


Yıldız Teknik Üniversitesi 100. Yıl Etkinlikleri kapsamında, 8-9 Aralık 2011 tarihleri arasında düzenlenecek olan 'Çevre - Tasarım Kongresi', tasarım ile doğal çevre, yapılı çevre, sosyal çevre ilişkilerini tartışmaya açacak. Tasarımı biçimlendiren çevre sistemlerinin ayrılmaz bir bütün halinde etkileşim içinde oldukları tespitinden yola çıkan etkinlikte, tasarım eylemi çevre sistemleri bütünü içinde değerlendirilecek.

Kongrede, yerel ölçekten küresel ölçeğe, bugünkü yaşam çevrelerimiz ve planlama yaklaşımlarımız sorgulanırken; daha kaliteli, daha sağlıklı ve gelecek kuşakların gereksinimlerini karşılayabilmelerine olanak tanıyan çevrelerin ölçütleri konuşulacak.

Kongre Temaları


Doğal Çevre - Tasarım İlişkisi
Yapılı Çevre - Tasarım İlişkisi
Sosyal Çevre - Tasarım İlişkisi

Atölye

Yaşanabilir ve sağlıklı çevreler için tasarımların geliştirileceği, “Çevre İçin / Çevre İle Tasarla” başlıklı atölye çalışması, İstanbul'daki mimarlık okullarına açık olarak düzenlenecek ve atölye yürütücüleri uygulamacı mimarlardan seçilecek. Çevre için yapılacak tasarımlar, çevre sistemlerini ve doğal kaynakları kullanarak oluşturulacak. YTÜ Mimarlık Fakültesi mekanlarında gerçekleşecek olan 5 günlük atölye çalışmasının ürünleri, kongre süresince sergilenecek. 

Sergi

Kongre kapsamında düzenlenecek olan sergide, 'Çevre İçin / Çevre İle Tasarla' atölyesinde gerçekleştirilen çalışmalar ile kongreyi destekleyen sponsor kuruluşların stantları yer alacak.

http://www.yapi.com.tr/etkinlikler/cevre---tasarim-kongresi_87545.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!