Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Chris Bosse ‘Geleceğin Şehri’ni Anlatacak

“Asya’nın yükselen yıldız tasarımcısı” olarak tanımlanan, “Az Şey ile Daha Fazla” mottosunun yaratıcısı ünlü Mimar Chris Bosse, YEM Fuarcılık’ın konuğu olarak ilk kez 39. Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul’da yapı profesyonelleri ile buluşuyor.

yapi.com.tr

Toplantılar

Chris Bosse ‘Geleceğin Şehri’ni Anlatacak
BAŞLANGIÇ TARİHİ: 11 Mayıs 2016 11:30
BİTİŞ TARİHİ: 11 Mayıs 2016 13:00
YER: Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi, İnterexpo Salonu
ŞEHİR: İstanbul
DÜZENLEYEN:

YEM Etkinlik

DİĞER BİLGİLER:

A: E-5 Karayolu Üzeri Cumhuriyet Mahallesi, Hadımköy Yolu, 34500 Büyükçekmece

+ Ajandama Ekle

Dünyanın beş büyük yapı fuarından biri olan, Türk yapı sektörünün ve bölgeninse 39 yıldır en büyük fuarı olarak gösterilen Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul, RIBA Ödüllü ünlü mimar Chris Bosse’yi ağırlıyor. YEM Fuarcılık’ın konuğu olarak yapı profesyonelleriyle fuar kapsamında buluşacak olan Bosse, “Geleceğin Şehri: Kentsel Çevrede İnsan, Teknoloji ve Doğanın Sinerjisi” başlıklı bir konferans verecek. 

10 - 14 Mayıs 2016 tarihlerinde yapı ve mimarlık sektörünü bir araya getiren 39. Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul kapsamında, Yapı-Endüstri Merkezi organizasyonuyla gerçekleştirilecek konferans, Tüyap İnterexpo Salonu’nda, 11 Mayıs 2016 Çarşamba günü düzenlenecek.

LAVA mimarlık ofisinin kurucusu ve Sydney Teknoloji Üniversitesi öğretim görevlisi Chris Bosse (Sydney, Avustralya) dünya çapında ses getiren Pekin Watercube projesinin baş tasarımcısı olarak biliniyor.

RIBA Ödülü 2008 (En yeni mimar) ve Perspective Dergisi tarafından 40 yaş altı 40 mimar listesinde Asya’nın yükselen yıldız tasarımcısı (2012) gibi önemli uluslararası ödülleri bulunan Bosse, çalışmalarında “Az Şey ile Daha Fazla” (More with less) mottosundan hareketle dijital tasarım, doğa ilkeleri ve en güncel dijital üretim tekniklerini bir araya getiriyor. Bosse bu konsepti; daha az malzeme/enerji/zaman/maliyet ile daha fazla mimari üretim olarak açıklıyor.

Masdar projesi

Ödüllü projeleri ile uluslararası alanda saygınlık kazanan Bosse, dijital ve deneysel form bulma ile geleneksel yapı ve mimarinin sınırlarını zorlayan yeni nesil bir mimar olarak tanınıyor. Ünlü mimar, Avustralya, Almanya, Çin ve Vietnam’da bulunan LAVA ile en son teknoloji, araştırma metotları ve uygulama yöntemlerini kullanarak yeni nesil, sürdürülebilir ve inovatif yapılar inşa eden uluslararası bilinirliği yüksek bir mimar olarak oldukça ilgi görüyor.

Ücretsiz fuar giriş kartı, etkinliklerle ilgili bilgi ve kayıt için tıklayınız.

http://www.yapi.com.tr/etkinlikler/chris-bosse-gelecegin-sehrini-anlatacak-_144631.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!