Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

CIFIT ile Yeni Yatırım Ortakları

CIFIT ile Yeni Yatırım Ortakları

yapi.com.tr

Fuarlar

CIFIT ile Yeni Yatırım Ortakları
BAŞLANGIÇ TARİHİ: 8 Eylül 2007
BİTİŞ TARİHİ: 11 Eylül 2007
YER: Xiamen, Çin Halk Cumhuriyeti
DÜZENLEYEN: Çin Halk Cumhuriyeti Ticaret Bakanlığı
+ Ajandama Ekle

br/>









Her yıl Çin Ticaret Bakanlığının desteğinde Xiamen'de düzenlenen CIFIT, bu yıl da 8-11 Eylül tarihleri arasında ziyaretçilerini ağırlayacak. Türkiye’nin Odak Ülke olarak katılacağı 11.CIFIT Fuarı'nın Türkiye organizasyonunu, Türkiye Ulusal Katlım Organizasyonu, Forum Fuarcılık ve Geliştirme A.Ş. ve Çin İktisadi Eşleştirme Merkezi (TUCEM) gerçekleştirilecek. Fuarın , Türkiye’deki yatırım ve işbirliği olanaklarını Çin’li ve uluslararası yatırımcılara aktarma fırsatı yaratması bekleniyor.

2005 yılında Uluslararası Fuar Organizasyonları Birliğine (UFI) kabul edilen ve yatırımı ilerleten tek fuar niteliğinde olan CIFIT, Çin’in yatırım politikalarını, yasalarını ve yatırım bölgelerini tanıtarak, Çin’li girişimcileri global olma konusunda cesaretlendirmeyi amaçlıyor.

CIFIT süresince gerçekleştirilecek olan “Uluslararası Yatırım Forumu” gibi birçok forum ve eşleştirme seminerleri düzenlenecek.

Katılımcılara ve ziyaretçilere 33 000 m² lik alanıyla büyük bir fuar hizmeti sunan Xiamen Uluslararası Konferans ve Sergi Merkezi, yerel projeler alanı, uluslararası yatırım alanı, girişimci alanı ve turizm alanı olmak üzere 4 büyük merkezde katılımcılarla ziyaretçileri buluşturuyor.

Çin Halk Cumhuriyeti Ticaret Bakanlığının düzenlediği 2 fuardan biri olan CIFIT’e dünyanın en büyük 500 şirketinin üst düzey yetkilileri katılması bekleniyor.

Uluslararası yatırım forumları ve seminerleri
CIFIT süresince Çin Ticaret Bakanlığı ve diğer ilgili bakanlıklar düzenlenecek olan uluslararası yatırım seminerlerine ve forumlarına sponsor olacaklar. Bununla birlikte CIFIT organizasyon komitesi de düzenlenecek olan forumları çeşitli kategorilere göre organize edecek. Çin uluslararası kardeş şehir ortaklık forumu, finans forumu, uluslararası ticari derneklerin dostluk seminerleri gibi toplantılar organizasyon komitesi tarafından düzenlenecek. Ayrıca hükümetler, yatırım teşvik acenteleri, ticari dernekler ve birçok ülkeden gelen girişimciler; güncel yatırım konuları, yatırım projeleri ve yatırım çevreleri hakkında sayısız seminerler düzenleyecekler.

Ayrıca Türk Katılımcılar Günü etkinlikleri çerçevesinde yapılacak açılış töreninde Türk ve Çin tarafından üst düzey bürokratlar bir araya gelecek, aynı süreçte katılımcılar uluslar arası medya ve olası ortaklarla buluşacaklar.

Yatırım Projeler için Eşleştirme Sempozyumları
Eşleştirme sempozyumu, farklı firmaları kendilerine en kısa zamanda ve en uygun şekilde, ideal iş ortakları bulabilmeleri için, yatırım ortaklığı hakkında konuşabilecekleri ve anlaşabilecekleri bir ortam sağlayacak.
Sempozyumun dört ana teması şöyle;
“Yabancı ülkede yatırımlar” konusunda Çin’i benimsetmek
Çinli girişimcileri globalleştirmek
Karşılıklı yurtiçi sermaye akışını sağlamak
Çok uluslu yatırım ortaklıkları

Ana sponsor
Çin Halk Cumhuriyeti Ticaret Bakanlığı

Yardımcı sponsorlar
Birleşmiş Milletler Ticaret ve Kalkınma Konferansı (UNCTAD),
Birleşmiş Milletler Endüstriyel Kalkınma Teşkilatı (UNIDO),
Ekonomik İşbirliği ve Kalkınma Örgütü (OECD),
Uluslararası Finans Derneği (IFC),
Dünya Yatırım ve Teşvik Acenteleri İşbirliği (WAIPA),
Çin Uluslararası Yatırım Teşvik Teşkilatı (CIIPA)

Organizatörler
Fujian Eyalet Yönetimi
Xiamen Kent Yönetimi
Çin Ticaret Bakanlığı Yatırım Teşvik Daire Başkanlığı

Üyeler
Eyaletler, özerk bölgeler, yerel yönetimler, ilgili bakanlıklar, komisyonlar, resmi görevliler, ulusal dernekler ve kuruluşlar


144 ülkeden 100.000’i aşkın profesyonelin ziyaret etmesi beklenen CIFIT'i 2.000’i aşkın uluslararası medya temsilcisi izleyecek.

Detaylı bilgi için lütfen tıklayınız.

http://www.yapi.com.tr/etkinlikler/cifit-ile-yeni-yatirim-ortaklari_55214.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!