Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
SONRAKİ HABER: Prova
BÖLÜM SPONSORU

Dice Kayek'ten "İstanbul Contrast" Sergisi

Dice Kayek markasının yaratıcıları Ece ve Ayşe Ege'nin İstanbul'u simgeleyen tasarımlarını bir araya getiren "Istanbul Contrast" sergisi, İstanbul 2010 Avrupa Kültür Başkenti Ajansı desteğiyle 26 Ağustos'ta İstanbul Modern'de açılıyor.

yapi.com.tr

Sergiler

Dice Kayek'ten "İstanbul Contrast" Sergisi
BAŞLANGIÇ TARİHİ: 26 Ağustos 2010
BİTİŞ TARİHİ: 19 Eylül 2010
YER: İstanbul Modern, Karaköy, İstanbul
DÜZENLEYEN: İstanbul Tekstil ve Konfeksiyon İhracatçı Birlikleri (İTKİB) ve İstanbul Moda Akademisi'nin (İMA) organizasyonu, İstanbul 2010 Avrupa Kültür Başkenti Ajansı'nın katkılarıyla.
DİĞER BİLGİLER: T: (212) 334 73 31 handan.senkoken@istanbulmodern.org
+ Ajandama Ekle

B>Dice Kayek markasının yaratıcıları Ece ve Ayşe Ege’nin İstanbul’u simgeleyen tasarımlarını bir araya getiren “Istanbul Contrast” sergisi, İstanbul 2010 Avrupa Kültür Başkenti Ajansı desteğiyle 26 Ağustos’ta İstanbul Modern’de açılıyor. İstanbul’un farklı yüzlerini simgeleyen 26 tasarımın sergileneceği “İstanbul Contrast”, İstanbul Tekstil ve Konfeksiyon İhracatçı Birlikleri (İTKİB) ve İstanbul Moda Akademisi’nin (İMA) organizasyonu, İstanbul 2010 Avrupa Kültür Başkenti Ajansı’nın katkılarıyla, İstanbul Fashion Week kapsamında gerçekleşiyor.

Dünya üzerinde geçmiş ve bugünün en çarpıcı biçimde harmanlandığı şehirlerden biri olan İstanbul’un görkemli tarihinin yeni yüzü, Dice Kayek koleksiyonunda bu kez ters açıdan yorumlanıyor. Dice Kayek, İstanbul’daki karşıtlıkların yarattığı değeri ortaya koyduğu 26 farklı tasarımın her birinde kentin farklı bir yüzünü simgeliyor.

Sergide, Dolmabahçe Sarayı Kış Bahçesi’nin büyülü güzelliği, dantellerle bezenmiş bir kıyafette, Galata Köprüsü’nün ferforjeleri ise metal parçalarla işlenmiş bir başka siluette yorumlanıyor. “Kubbe”, “Kumru”, “Lokum”, “Galata”, “Topkapı”, “Lale”, “Kaftan” ve “Boğaziçi”, söz konusu özel giysilerden sadece birkaçının isimleri…

Fransız merkezli tasarımcı Arik Levy tarafından hazırlanan ve “LogForest” ismini taşıyan yerleştirme eşliğinde görücüye çıkacak “İstanbul Contrast” sergisi, 26 Ağustos-19 Eylül tarihleri arasında İstanbul Modern’de izlenebilir.

 

http://www.yapi.com.tr/etkinlikler/dice-kayekten-istanbul-contrast-sergisi_82233.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!