Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

EOM İzmir'e Geliyor

Dünyaca ünlü mimar Eric Owen Moss, Mimarlar Odası İzmir Şubesi’nin davetlisi olarak İzmir’e geliyor. Oda’nın 05-11 Ekim 2009 tarihleri arasında gerçekleştirdiği "Mimarlık Haftası" etkinlikleri kapsamında konuşmak üzere gelecek olan Moss, EOM'de gerçekleştirdiği tasarım ve uygulamaları dinleyicilerle paylaşacak.

yapi.com.tr

Toplantılar

EOM İzmir'e Geliyor
BAŞLANGIÇ TARİHİ: 9 Ekim 2009 18:30
YER: İzmir
DÜZENLEYEN: Mimarlar Odası İzmir Şubesi
+ Ajandama Ekle

ünyaca ünlü mimar Eric Owen Moss, Mimarlar Odası İzmir Şubesi’nin davetlisi olarak İzmir’e geliyor.

Oda’nın 05-11 Ekim 2009 tarihleri arasında gerçekleştirdiği Mimarlık Haftası etkinlikleri kapsamında konuşmak üzere gelecek olan Moss, EOM'de gerçekleştirdiği tasarım ve uygulamaları izleyicilerle paylaşacak.

Moss’un “Bir Mimar ve Uygulamaları” başlığını taşıyan sunumu, 9 Ekim 2009 tarihinde saat 18:30 itibariyle Ege Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi’nde izlenebilir.


Eric Owen Moss Hakkında

Los Angeles, Kaliforniya'da doğup büyüyen Eric Owen Moss Mimarlık Ofisi’nin baş tasarımcı ve kurucusu Eric Owen Moss, Los Angeles California Üniversitesi Sanat Fakültesi’nden 1965 yılında mezun oldu. Eğitimine California Berkeley Üniversitesi’nde aldığı çevre tasarımı eğitimi ile devam eden Moss, 1972 yılında Harvard Üniversitesi Tasarım Bölümü’nden mezun olarak, ikinci lisansüstü derecesini tamamladı.

Son 30 yıldır çeşitli konularda kazandıkları ödüller sonucunda inşa ettikleri yapılarla uluslararası mimarlık söylemine katkıda bulunan Eric Owen Moss (EOM) Mimarlık Ofisi, bugüne kadar 50’nin üzerinde yerel, ulusal ve uluslararası ödül almaya hak kazandı. Amerikan Sanat ve Edebiyat Akademisi tarafından 1999 yılında Mimarlık Akademi Ödülü’ne layık bulunan Moss, 2001 yılında ise AIA/LA altın madalyasının sahibi oldu. AIA üyesi olan Moss, 2003 yılında da California Berkeley Üniversitesi tarafından “Seçkin Mezun Ödülü”ne layık bulundu.

http://www.yapi.com.tr/etkinlikler/eom-izmire-geliyor_73035.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!