Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

European Workshop 2008

European Workshop 2008

yapi.com.tr

Eğitimler

European Workshop 2008
BAŞLANGIÇ TARİHİ: 28 Nisan 2008
BİTİŞ TARİHİ: 2 Mayıs 2008
YER: İzmir, Türkiye
+ Ajandama Ekle

okuz Eylül Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Şehir ve Bölge Planlama Bölümü tarafından düzenlenen "Avrupa Uluslararası Öğrenci Çalıştayı / European Workshop 2008" mimarlık ve şehir planlama öğrencileri ve akademisyenleri biraraya getirecek. Katılımcılar arasında bilgi ve kültür alışverişinin sağlanmasının amaçlandığı etkinliğe Ion Mincu Üniversitesi (RO), Granada Üniversitesi (ES), Koblenz Üniversitesi (GE), Thessaloniki Üniversitesi (GR), Pescara Üniversitesi (IT), Gdansk Üniversitesi (PL) ve Strasbourg Universitesi (FR), Dokuz Eylül Üniversitesi, İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü, İzmir Ekonomi Üniversitesi, İstanbul Teknik Üniversitesi, Yeditepe Üniversitesi, Yıldız Teknik Üniversitesi, Ortadoğu Teknik Üniversitesi ve Mimar Sinan Üniversitesi katılacak.

Etkinlik T. C. İzmir Valiliği, Konak Kaymakamlığı, İzmir Büyükşehir Belediyesi, Dokuz Eylül Üniversitesi Rektörlüğü, Konak Belediyesi, Buca Belediyesi, Selçuk Belediyesi, Dokuz Eylül Senfoni Orkestrası, Mimarlar Odası ve İzmir Ticaret Odası'nın desteğiyle gerçekleştirilecek.

Katılımcı öğrenciler, İzmir kent merkezinde yer alan Antik Smyrna Agorası çevresinin mekânsal ve sosyal rehabilitasyonuna yönelik bir kentsel tasarım düzenlemesi ve simgesel plastik öğe tasarımı üzerine bir proje geliştirecekler. Ayrıca çalıştay süresince belirlenen konularla ilgili sunumların yapılması ve kültürel gezilerin düzenlenmesi planlanıyor.

Detaylı bilgi için lütfen tıklayınız.

http://www.yapi.com.tr/etkinlikler/european-workshop-2008_59377.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!