Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

FSA-X: Çalışma Mekanlarında Güncel Yaklaşımlar

Yapı Medya İletişim’in ABB Türkiye desteğiyle başlattığı Mimarinin Gelecek Duyusu – Future Sense of Architecture çevrimiçi buluşmalarının ikincisi 12 Kasım 2020 Perşembe günü “Çalışma Mekanlarında Güncel Yaklaşımlar” başlığıyla gerçekleşecek.

yapi.com.tr

Buluşmalar

FSA-X: Çalışma Mekanlarında Güncel Yaklaşımlar
BAŞLANGIÇ TARİHİ: 12 Kasım 2020 17:00
YER: webinar
DÜZENLEYEN:

Yapı Medya İletişim

DESTEKLEYENLER:

ABB Türkiye

WEB ADRESİ:

https://youtu.be/ZYG4MG_InCw

+ Ajandama Ekle

ABB Türkiye desteğiyle daha akıllı bir gelecek ve sürdürülebilirlik arakesitinde globalde ve Türkiye’de değişen ihtiyaçlar ve mimari tasarım reflekslerini ortaya koymak amacıyla düzenlenmeye başlanan Mimarinin Gelecek Duyusu - Future Sense of Architecture etkinlik serisinin ilk buluşması globalde tanınan Türkiyeli mimarlık pratikleri ve Kengo Kuma’nın katılımıyla Haziran ayında gerçekleşmişti.

Mimarinin Gelecek Duyusu – Future Sense of Architecture çevrimiçi buluşmalarının devamı niteliğindeki FSA-X söyleşileri tasarım ofislerinin genç aktörlerini ağırlamaya başlıyor. 12 Kasım 2020 Perşembe günü saat 17:00’da “Çalışma Mekanlarında Güncel Yaklaşımlar” başlığıyla gerçekleşecek söyleşi Yapı Medya İletişim Etkinlik ve İletişim Yöneticisi Nurullah Kaya’nın moderatörlüğünde, YOO Mimarlık Tasarım Direktörü Seda Bilir Aksu, ABB Türkiye - Elektrifikasyon – Akıllı Bina Ürünleri İş Bölümü’nden Ürün Pazarlama Uzmanları Gamze Kızılin ve Çağatay Alpçetin’in katılımıyla mimarizm Youtube kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Mimarlık pratiklerinin genç aktörlerinin ağırlandığı FSA-X söyleşi serisinde, akıllı binalar ve sürdürülebilir gelecek bağlamında değişen ihtiyaçlara tasarımcı ve üretici gözüyle deneyimlerinin derlenmesi amaçlanıyor. Farklı tipolojiler özelinde gerçekleşecek söyleşilerin “Mekan tasarımında değişen ihtiyaçlar nelerdir?" ve “Tasarımcı/üretici gözüyle bu süreci nasıl değerlendiriyorsunuz?” soruları etrafında şekillenen bir paylaşım platformu olması hedefleniyor.

“Çalışma Mekanlarında Güncel Yaklaşımlar” başlığı altında ise çalışma hayatında değişen dinamikler; tasarım, sürdürülebilirlik, teknolojik sistemlerin insani boyutları panelistlerin deneyimleri üzerinden ele alınacak.

12 Kasım 2020 Perşembe günü saat 17:00’da canlı yayınlanacak söyleşi için tıklayın

 

*

Seda Bilir Aksu hakkında
Tasarım Direktörü - YOO Mimarlık

2006 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesinden mezun olup, ilk iş hayatına 2006 yılında Has Mimarlık’ta başlamıştır. Eğitim, turizm ve sağlık yapıları ve ar-ge merkezi gibi pek çok farklı disiplinin bir araya geldiği dinamikleri ve ölçekleri farklı olan pek çok projede yönetici olarak görev almıştır. 2018 yılında; Türkiye’nin en önemli iç mimarlık firmalarından olan YOO Mimarlık’ta tasarım direktörü olarak çalışmaya başlamıştır. Tasarım ofisi direktörlüğünde özellikle perakende sektörü, ofisler ve ağırlama sektörünü kapsayan dünya genelinde projeleri ekibiyle birlikte yürütmektedir. İş hayatına paralel olarak Seda Bilir Aksu; mesleğe başladığı ilk yıllarda ÇEDBİK, Young Leaders-ULI Europe derneklerinde de aktif olarak görev almıştır. YOO Mimarlık’ta yürütülen üniversite staj programları ve katıldığı üniversite söyleşileriyle birlikte sektörde yeni yetişen gençler için ilham verici çalışmalara katkı sağlamayı her daim hedeflemektedir.

 

http://www.yapi.com.tr/etkinlikler/fsa-x-calisma-mekanlarinda-guncel-yaklasimlar_182657.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!