Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Guerrilla Lighting İstanbul Vol 2

İnsan hayatında ışığın önemi üzerine etkinlikler düzenleyen PLD Türkiye, "Guerrilla Lighting İstanbul Vol 2" ile 29 Eylül 2012 Cumartesi akşamı saat 20:00’de Tünel meydanında...

yapi.com.tr

Buluşmalar

Guerrilla Lighting İstanbul Vol 2
BAŞLANGIÇ TARİHİ: 29 Eylül 2012 20:00
YER: Tünel Meydanı
ŞEHİR: İstanbul
DÜZENLEYEN:

PLD Türkiye

ANA SPONSORLAR:

Vestel LED Aydınlatma

WEB ADRESİ:

http://pldturkiye.com/

 

+ Ajandama Ekle

İnsan hayatında ışığın önemi üzerine etkinlikler düzenleyen PLD Türkiye, "Guerrilla Lighting İstanbul Vol 2" ile Tünel meydanında.

Avrupa’da başarı ile uygulanan Guerrilla Lighting etkinliği İstanbul’da ilk defa 2009 yılında Galata’da düzenlenmişti. Çevreye duyarlı aydınlatma tasarımının öneminin vurgulandığı Guerrilla Lighting'de; 60’a yakın gönüllü gerilla, büyük fenerler ve taşınabilir aydınlatma aygıtları kullanarak Tünel Meydanı’ndaki bazı binaları kendi elleriyle aydınlatacaklar. 29 Eylül 2012 Cumartesi akşamı saat 20:00’de başlayacak olan bu muhteşem gösteri ücretsiz olarak izlenebilecek.


2006 yılından bu yana Manchester, Londra, Birmingham, Dublin gibi farklı şehirlerde düzenlenen ve büyük ilgi gören “Guerrilla Lighting” performansının İstanbul ayağında; aydınlatma tasarımcıları Elif Karabulut, Faruk Uyan, Merve Dönmez, Şebnem Gemalmaz ve Zeynep Kaban görev alacak. Kentteki yanlış ışık uygulamalarının varlığından yola çıkarak geliştirilen bu benzersiz performansta; 4 farklı mekân, en az 4 dakika boyunca gerillalar tarafından ışıkla boyanacak.

Professional Lighting Design Türkiye Dergisi - PLD Türkiye’nin girişimiyle Türkiye’de ikinci kez gerçekleştirilecek olan bu aydınlatma şöleninin ana sponsoru ise Vestel LED aydınlatma.

Ayrıntılı bilgi için tıklayınız.


PLD Türkiye Hakkında
1998 yılından bu yana dünyanın tek mimari aydınlatma tasarımı dergisi olarak hayatını sürdüren Professional Lighting Design, Almanca, İngilizce ve Çince’den sonra 2005 yılından beri Türkçe olarak yayımlanıyor. Profesyonel Aydınlatma Tasarımcıları Derneği (PLDA) resmi yayın organı olan PLD, pazardaki yeni ürün ve trendleri, ışığı ele alış biçimiyle diğerlerinden ayrılan mimari ve iç mimari uygulamaları, uluslararası tanınmış aydınlatma tasarımcılarının ve mimarların süzgecinden geçiriyor. PLD Türkiye, aynı zamanda 2007 yılından beri PLDA derneğinin misyonu olan aydınlatma tasarımcısı mesleğinin kabulü ve aydınlatma tasarımı ile ilgili bilincin artırılması için Türkiye’de aydınlatma tasarımı merkezli workshop, seminer gibi etkinlikler düzenlemektedir.

http://www.yapi.com.tr/etkinlikler/guerrilla-lighting-istanbul-vol-2_101166.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!