Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
SONRAKİ HABER: Göründüğü Gibi
BÖLÜM SPONSORU

"Hemisphere"

Füsun İnan Sanat Galerisi, "İstanbul |20|10| Proje" kapsamında yer alan bir dizi serginin ilkinde Belçikalı sanatçı Johan Tahon ile Ergin İnan'ı konuk ediyor. İstanbul'da başlayıp Belçika'da sona erecek girişimin bu ilk ayağını, Tahon ve İnan'ın desenlerinden oluşan "Hemisphere" sergisi oluşturuyor.

yapi.com.tr

Sergiler

"Hemisphere"
BAŞLANGIÇ TARİHİ: 4 Eylül 2010
BİTİŞ TARİHİ: 25 Eylül 2010
YER: Füsun İnan Sanat Galerisi, Teşvikiye - İstanbul
DÜZENLEYEN: Füsun İnan Sanat Galeri İşletmeleri
DİĞER BİLGİLER: A: Teşvikiye Fırın Sok. Zino Apt. No: 11/1 Teşvikiye - İstanbul T: (212) 232 40 49 F: (212) 232 40 57 info@fusuninanartgallery.com
+ Ajandama Ekle

aziran ayında İstanbullu sanatseverlerle tanışan Füsun İnan Sanat Galerisi, 04 Eylül 2010 tarihinde kapılarını yeni sergisi “Hemisphere” ile açıyor. “İstanbul |20|10| Proje” adını alan ve İstanbul’da başlayıp Belçika’da sona erecek bir dizi sergi ve konferans etkinliğinden oluşan girişimin ilk ayağında olan “Hemisphere” sergisi, Belçikalı sanatçı Johan Tahon ve Ergin İnan’ın desenlerinden oluşuyor.

Sergi, bir tarafta evrene oranla insanın önemsizliğini, tanrısallığa oranla insanın eksiklik ve kırılganlığını figürlerine döken Tahon’u, diğer tarafta ise insanoğlunun kendisinin küçük bir evren olduğu ve bu sıfatıyla içerisinde yenilmez, yıkılmaz, anlatılamaz gücü sakladığına ilişkin desenleri ile İnan’ı kapsıyor. Ortak noktaları, insanın kaçınılmaz yalnızlığının yansımaları olarak duyumsanacak desenleri olan bu iki sanatçının eserleri, 4 Eylül – 25 Eylül 2010 tarihleri arasında Füsun İnan Sanat Galeri’sinde görülebilir.

http://www.yapi.com.tr/etkinlikler/hemisphere_82552.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!