Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

i-deco İstanbul

i-deco İstanbul 3. Dekorasyon, Mobilya ve Tasarım Fuarı 03-07 Mart 2010 tarihleri arasında CNR Holding kuruluşu olan Sine Fuarcılık A.Ş. tarafından CNR Expo’da düzenlenecek. Etkinlik özel tasarım mobilyalarından duvar kağıtlarına, ev tekstilinden ilginç aksesuarlara kadar tüm mekan ihtiyaçlarını karşılayan dekorasyon ürünlerini, iç mimarlara,

yapi.com.tr

Fuarlar

i-deco İstanbul
BAŞLANGIÇ TARİHİ: 3 Mart 2010
BİTİŞ TARİHİ: 7 Mart 2010
YER: CNR Expo, Yeşilköy, İstanbul
DİĞER BİLGİLER: T: (212) 465 74 74 F: (212) 465 75 76-77
+ Ajandama Ekle

i-deco İstanbul 3. Dekorasyon, Mobilya ve Tasarım Fuarı 03-07 Mart 2010 tarihleri arasında CNR Holding kuruluşu olan Sine Fuarcılık A.Ş. tarafından CNR Expo’da düzenlenecek. Etkinlik özel tasarım mobilyalarından duvar kağıtlarına, ev tekstilinden ilginç aksesuarlara kadar tüm mekan ihtiyaçlarını karşılayan dekorasyon ürünlerini, iç mimarlara, dekoratörlere, tasarımcılara ve tüketicilere sunulacak.

i-deco bu yıl Fatih Kıral Mobilya, Mobi, Bretz, Estetik Dekor, Evist, Has Halı, Autoban, Derin Design, İlio, Maybe Shop gibi dekorasyon ve tasarım dünyasının beğenilen ürünlerini satışa sunan 150 firmayı ağırlıyor.

Fuarın onur konuğu İtalyan mimarisinin ünlü ismi Piero Lissoni, Lissoni, grafikten mimarlığa kadar tasarımın her disiplinine imza atmış ve aynı zamanda otel, showroom, mağaza, ev ve yat tasarımları yapan bir mimar 

Küratörlüğünü bu yıl Tanju Özelgin'in üstlendiği i-deco kapsamındaki “i-deas salonu”nda ise Türk ve yabancı tanınmış tasarımcılar gelecek yılın trendlerini ilk kez meraklılarıyla buluşturacak.

Detaylı bilgi için lütfen tıklayınız.

http://www.yapi.com.tr/etkinlikler/i-deco-istanbul_76858.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!