Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
SONRAKİ HABER: Göründüğü Gibi
BÖLÜM SPONSORU

"İçmimaride Tasarım Sonuçları" Atölyesi Sergisi

Bu yıl beşincisi düzenlenen Türk-Alman İçmimarlar Buluşması, Alman İçmimarlar Birliği BDIA'nın (Bund Deutscher Innenarchitekt) organizasyonu ve TMMOB İçmimarlar Odası İstanbul Şubesi'nin katkılarıyla 16- 20 Kasım 2008 tarihleri arasında İstanbul'da 4 farklı üniversitede gerçekleştiriliyor. Etkinlik kapsamında düzenlenen "İçmimaride Tasarım

yapi.com.tr

Sergiler

"İçmimaride Tasarım Sonuçları" Atölyesi Sergisi
BAŞLANGIÇ TARİHİ: 20 Kasım 2008 19:30
BİTİŞ TARİHİ: 25 Kasım 2008 17:00
YER: Dolmabahçe Sarayı, Beşiktaş
DÜZENLEYEN: Alman İçmimarlar Birliği BDIA (Bund Deutscher Innenarchitekt), TMMOB İçmimarlar Odası İstanbul Şubesi’nin katkılarıyla.
DİĞER BİLGİLER: A: Dolmabahçe Sarayı Sergi Salonu (Depo Müze Girişi), Beşiktaş - İstanbul
+ Ajandama Ekle

u yıl beşincisi düzenlenen Türk-Alman İçmimarlar Buluşması, Alman İçmimarlar Birliği BDIA’nın (Bund Deutscher Innenarchitekt) organizasyonu ve TMMOB İçmimarlar Odası İstanbul Şubesi’nin katkılarıyla 16- 20 Kasım 2008 tarihleri arasında İstanbul’da 4 farklı üniversitede gerçekleştiriliyor. Etkinlik kapsamında “İçmimaride Tasarım Sonuçları” başlıklı bir dizi atölye düzenlenecek.

Maltepe Belediyesi, M&N Mimarlık A.Ş., Kadıköylife Dergisi, Tusdo Reklam, İdea Basım ve Mimarizm’in katkıları gerçekleştirilen beşinci ‘Türk-Alman İçmimarlar Buluşması’na eşlik eden workshoplar, İTÜ (İstanbul Teknik Üniversitesi), İTİCÜ (İstanbul Ticaret Üniversitesi), MGSF (Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi) ve MSGSÜ (Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi) İçmimarlık bölümlerinde gerçekleştiriliyor. Her iki kültür içerisinde tasarımı etkileyen faktörlerin ele alınacağı ve farklı konuların işleneceği workshoplarda kağıttan mobilyalar, günlük hayatta kullanılan basit obje ve eşyalarla yeniden oluşturulan tasarımlar, temalı tasarımlar, beden dili ve iletişimin tasarıma etkisi ile ifade edilebilen tasarım gibi ilginç konular işlenecek. Çalışmalarının sonuçları ise bir sergi ile ortaya konacak.

İki ülkeden içmimarlar, tasarımcılar, akademisyenler, iç mimari alanındaki firmalar ve medya mensupları ile BDIA- (Alman İçmimarlar Birliği) ve TMMOB İçmimarlar Odası Başkan ve üyelerinin yanı sıra, Almanya’dan 200 kişilik bir heyetin de katılacağı workshop sergi açılışı, 20 Kasım 2008 tarihinde yapılacak. Sergi, Dolmabahçe Sarayı sergi salonunda 25 Kasım 2008 tarihine kadar görülebilir.

http://www.yapi.com.tr/etkinlikler/icmimaride-tasarim-sonuclari-atolyesi-sergisi_64688.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!