Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

IRENEC 2011 Uluslararası % Yüz Yenilenebilir Enerji Konferansı ve Sergisi

IRENEC 2011, Uluslararası %100 Yenilenebilir Enerji Konferansı ve Sergisi, bütüncül bir program kapsamında birbirini takip edecek konferans ve eğitimler sürecinin, sonraki sürece yön verecek önem ve ağırlıkta ilk adımı olacak. IRENEC 2011, fosil yakıtlara çok büyük oranda bağımlı günümüz dünyasında düşüncelerde değişime ve tartışmalara yol açacak

yapi.com.tr

Toplantılar

IRENEC 2011 Uluslararası % Yüz Yenilenebilir Enerji Konferansı ve Sergisi
BAŞLANGIÇ TARİHİ: 6 Ekim 2011
BİTİŞ TARİHİ: 8 Ekim 2011
YER: Türkan Saylan Kültür Merkezi, Maltepe, İstanbul
DÜZENLEYEN: EUROSOLAR Türkiye
DİĞER BİLGİLER: T: (0532) 774 45 25 (0533) 395 58 39 E: eurosolar@eurosolar.org.tr info@irenec 2011.com W: www.irenec2011.com
+ Ajandama Ekle

Teknolojilerin hızlı gelişmesi, yasal düzenlemelerin oluşması ve giderek artan kamuoyu farkındalığı, güvenli, sürdürülebilir ve mevcut enerji kaynaklarıyla rekabet edebilen fiyatlarda yenilenebilir enerji arzını artık mümkün hale getirdi. Avrupa Yenilenebilir Enerjiler Birliği'nin Türkiye bölümü EUROSOLAR Türkiye tarafından organize edilen ve her yıl enerjinin son kullanım etkinliği ve yenilenebilir enerjiler alanındaki gelişmeleri takip etmek için tekrarlanacak olan IRENEC, Uluslararası %100 Yenilenebilir Enerji Konferansları ve Sergilerinin amacı, fosil yakıtlardan yenilenebilir enerji kaynaklarına doğru gerçekleşen bu tarihi dönüşümü desteklemek ve nükleer enerji ve karbon tutma teknolojileri olmaksızın yüzde 100 hedefine ulaşmaya katkıda bulunmak.

Istanbul’da düzenlenecek IRENEC 2011, Uluslararası %100 Yenilenebilir Enerji Konferansı ve Sergisi, bütüncül bir program kapsamında birbirini takip edecek konferans ve eğitimler sürecinin, sonraki sürece yön verecek önem ve ağırlıkta ilk adımı olacak. IRENEC 2011, fosil yakıtlara çok büyük oranda bağımlı günümüz dünyasında düşüncelerde değişime ve tartışmalara yol açacak en belirleyici başlıkları ele alacak.

Konferans

IRENEC 2011, seçkin bir uluslararası katılımcı kitlesini bu iddialı, heyecan verici ve gerçekleşmesi artık mümkün vizyonu paylaşmak, karşılaşılan sorunları ve fırsatları ele almak için bir araya getirecek. Türkiye’de ilk kez yenilenebilir enerjilerin tümü güneş, rüzgar, biokütle, jeotermal enerji ve enerjinin son kullanım verimliliği bir bütün olarak uluslararası bir platformda ele alınacak.

http://www.yapi.com.tr/etkinlikler/irenec-2011-uluslararasi--yuz-yenilenebilir-enerji-konferansi-ve-sergisi_87741.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!