Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

"İstanbul Gayrimenkul Günleri" Eylülde

"2. İstanbul Gayrimenkul Günleri"

yapi.com.tr

Buluşmalar

"İstanbul Gayrimenkul Günleri" Eylülde
BAŞLANGIÇ TARİHİ: 14 Eylül 2006
BİTİŞ TARİHİ: 17 Eylül 2006
YER: İKEA Ümraniye Mağazası, Çakmak Mahallesi, No: 243, Tepeüstü Mevkii, Ümraniye, İstanbul
DÜZENLEYEN: RE/MAX Türkiye - IKEA
DİĞER BİLGİLER: T: (0212) 232 48 20 F: (0212) 232 48 27 E: info@remax.com.tr
+ Ajandama Ekle

b>RE/MAX Türkiye tarafından ilki 2004 yılında İstanbul'un Anadolu Yakası'nda gerçekleştirilen "Gayrimenkul Günleri", bu yıl "İstanbul Gayrimenkul Günleri" adıyla ve IKEA işbirliğiyle düzenleniyor. IKEA Ümraniye Mağazası'nda gerçekleştirilecek olan Gayrimenkul Günleri'nde, İstanbul'un farklı bölgelerinde yer alan RE/MAX ofisleri, sahip oldukları binlerce portföyü tek çatı altında sergileyecekler. Evsahipliği yapacağı panel, seminer ve söyleşilerle gayrimenkulü gündeme taşıyacak olan İstanbul Gayrimenkul Günleri, müzik ve dans gösterileriyle de yine bir festival coşkusu yaşatacak.

Türkiye'de gayrimenkul sektörünün en canlı ve talebin en üst seviye olduğu dönemlerden biri olan Eylül ayı, en büyük metropol olan İstanbul'da, kiralık ya da satılık arayanlarla, sahip bulunduğu gayrimenkulü değerlendirmek isteyenlere, önemli bir fırsat sunuyor. Okulların açılmasının hemen öncesinde gerçekleştirilen 2. İstanbul Gayrimenkul Günleri, gayrimenkul profesyonelleri ile İstanbulluları aynı çatı altında biraraya getiriyor.

İstanbul Gayrimenkul Günleri için, Ağustos ayının sonundan itibaren İstanbul'un her yanında RE/MAX ofisleri mobil standlarının yer alacağı "açık ofis" uygulamaları gerçekleştirilecek. 2. İstanbul Gayrimenkul Günleri kapsamında ayrıca, 08 ve 09 Eylül 2006 tarihlerinde, tüm katılımcı kuruluş ve markaların işbirliği ile düzenlenecek Gayrimenkul Günleri Festival Yürüyüşü ve Korteji de, İstanbullular'ı bu renkli etkinliğin heyecanı ve coşkusuna davet edecek.

2. İstanbul Gayrimenkul Günleri'nde, İstanbul'un hemen her bölgesinden 40'a yakın RE/MAX ofisi, özel standlarıyla yer alacak. RE/MAX ofisleri standlarında, gayrimenkul danışmanları, İstanbul genelindeki tüm satılık ve kiralık portföylerini, hayalindeki gayrimenkulü arayanlara tek çatı altında "özel fiyat ve koşullarla" sunacaklar. Gayrimenkul satmak isteyenler ise, RE/MAX ofisleri ile özel sözleşmeler yaparak, gayrimenkullerini rayiç değerinden, en hızlı biçimde satma fırsatı elde edecekler.

Bilgi ve eğlence bir arada
RE/MAX ve IKEA işbirliğiyle IKEA Ümraniye Mağazası müşteri girişinin hemen yanındaki açık alanda gerçekleştirilecek olan İstanbul Gayrimenkul Günleri, 4 gün boyunca gayrimenkulü Türkiye'nin gündemine taşıyacak etkinliklere evsahipliği yapacak. 14 Eylül 2006 tarihinde, gayrimenkuldeki en güncel sorunu "Konutun Finansmanı Mortgage ve Alternatifler Çözümler" paneliyle masaya yatıracak olan etkinlikte, sonraki günlerde "Gayrimenkulde Altın Kurallar", "Küçük Metrekarelerde Büyük Yaşam Alanları Yaratmanın Yolları" ve "Gayrimenkulde Kariyer Fırsatları" gibi konularda, uzman konuşmacıların yer alacağı seminerler de yer alacak. Ayrıca, "Ünlüler ile Ev Öyküleri" söyleşileri gerçekleştirilecek.
Panel, seminer ve söyleşiler, IKEA Ümraniye Mağazası Eğitim Salonu ve Sinema kapalı alanlarında düzenlenecek.

http://www.yapi.com.tr/etkinlikler/istanbul-gayrimenkul-gunleri-eylulde_47872.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!