Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
SONRAKİ HABER: Gaziantep Halı Fuarı
BÖLÜM SPONSORU

IstanbulLight 12. Uluslararası Aydınlatma ve Elektrik Malzemeleri Fuarı ve Kongresi

2018 yılında yüzde 4,7 artışla 466 milyon dolar ihracat rakamlarına ulaşan aydınlatma sektörü, 18-21 Eylül 2019 tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi’nde 12’ncisi yapılacak IstanbulLight Uluslararası Aydınlatma ve Elektrik Malzemeleri Fuarı ve Kongresi’nde bir araya gelmeye hazırlanıyor.

yapi.com.tr

Fuarlar

IstanbulLight 12. Uluslararası Aydınlatma ve Elektrik Malzemeleri Fuarı ve Kongresi
BAŞLANGIÇ TARİHİ: 18 Eylül 2019
BİTİŞ TARİHİ: 21 Eylül 2019
YER: İstanbul Fuar Merkezi
DÜZENLEYEN:

Informa Markets tarafından, Aydınlatma Gereçleri İmalatçıları Derneği (AGİD) ve Aydınlatma Türk Milli Komitesi (ATMK) stratejik ortaklığı ile

WEB ADRESİ:

https://www.istanbullight.com/tr

+ Ajandama Ekle

Türk aydınlatma sektörünü dünya pazarları ile buluşturan IstanbulLight, 12. Uluslararası Aydınlatma&Elektrik Malzemeleri Fuarı ve Kongresi, 18-21 Eylül 2019 tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenleniyor. Aydınlatma Gereçleri İmalatçıları Derneği (AGİD) ve  Aydınlatma Türk Milli Komitesi (ATMK) stratejik ortaklığı ile Informa Markets tarafından düzenlenen fuara, yaklaşık 230 firma ile Türkiye, Orta Doğu, Afrika, Doğu Avrupa, Balkanlar, BDT ülkeleri ve Asya’dan 6.500’ü aşkın sektör profesyonelinin ziyaret etmesi bekleniyor.

İhracat müşterileri, IstanbulLight’ta buluşacak
Elektrikli Aydınlatma Ekipmanları İmalat Sanayinin hem iç pazarda hem de dış pazarda kayda değer büyüme potansiyeline sahip olduğuna dikkat çeken IstanbulLight Fuar Müdürü Mustafa Çelen, “Sektörün ihracatı 2018 yılında 466 milyon dolar olarak gerçekleşirken, dünya ihracatındaki payı yüzde 0,47’diydi. İç pazarda ise 1,94 milyar dolar ciroya ulaşıldı. Sektörümüz üretim açısından sürekli büyümeye ve potansiyelini arttırmaya devam ediyor. 2010 yılında 1.849 olan firma sayısı 2018 yılında 4.375’e yükseldi. İhracatta ve üretimde daha yüksek rakamlara ulaşma potansiyeline sahibiz. Sektörün ihracatını desteklemek üzere dünyadan önemli alıcıları, Aydınlatma Gereçleri İmalatçıları Derneği (AGİD) ve  Aydınlatma Türk Milli Komitesi (ATMK) stratejik ortaklığı ile Eylül ayında IstanbulLight Fuarı’nda bir araya getiriyoruz.” dedi.

Aydınlatma sektörünün tek uluslararası fuarı olan IstanbulLight’ta, teknik aydınlatma armatür üreticileri ve ithalatçıları, dekoratif aydınlatma armatür üreticileri ve ithalatçıları, lamba üretici ve ihracatçıları, aydınlatma kompenent üretici ve ithalatçıları, aydınlatma tasarım firmaları, elektrik aydınlatma taahhüt grupları, elektrik malzemeleri üreticileri ve ithalatçıları, aydınlatma kontrol ekipmanları üreticileri ve ithalatçılarından ulusal ve uluslararası firmaların ürün ve hizmetleri yer alacak.

12. Ulusal Aydınlatma Kongresi ve Aydınlatma Tasarımı Zirvesi’ne ev sahipliği yapılacak
IstanbulLight sektörü ticari işbirliklerinin yanında dünyada ve ülkemizde yaşanan en son teknolojik gelişmelerin gündeme getirileceği ve konuşulacağı etkinliklerde de bir araya getirecek. IstanbulLight Fuarı, 18-19 Eylül tarihlerinde Aydınlatma Türk Milli Komitesi tarafından “Türkiye'de Nitelikli Aydınlatma” ana temasıyla gerçekleştirilecek 12. Ulusal Aydınlatma Kongresi’ne ev sahipliği yapacak. Uluslararası ve ulusal konuşmacıların yer alacağı Kongre’de; ‘Aydınlatmada Eğitim ve İnsan Kaynağı’, ‘Nitelikli Aydınlatma için Tasarım’, ‘Dünya Standartlarında Tasarlanmış Üretim’ ve ‘Aydınlatmada Satış ve Tüketim Bilinci’ konuları ele alınacak.

Bu yıl 3’ncüsü düzenlenecek Aydınlatma Tasarımı Zirvesi ise 20-21 Eylül tarihlerinde yine IstanbulLight Fuarı ile eş zamanlı gerçekleşecek. Aydınlatma tasarımı bağımsız ofisleri ve dünyaca ünlü  aydınlatma tasarımcılarının katılımıyla gerçekleşecek olan zirvede, sektörün ihtiyacı olan teknik bilgilerin yanı sıra çeşitli projelerden örnekler ve tasarımda yeni yaklaşımlar da ele alınacak.

http://www.yapi.com.tr/etkinlikler/istanbullight-12-uluslararasi-aydinlatma-ve-elektrik-malzemeleri-fuari-ve-kongresi_173961.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!