Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

İstanbul’un Misafirleri Var

Platform Garanti Güncel Sanat Merkezi’nin yürüttüğü İstanbul Misafirleri programı kapsamında bir süredir İstanbul’da yaşayan ve Platform’da çalışan sa

Zaman

Diğer




BAŞLANGIÇ TARİHİ: 10 Mart 2005 14:00
BİTİŞ TARİHİ: 10 Mart 2005 18:00
+ Ajandama Ekle

latform Garanti Güncel Sanat Merkezi’nin yürüttüğü İstanbul Misafirleri programı kapsamında bir süredir İstanbul’da yaşayan ve Platform’da çalışan sanatçılar, 10 Mart Perşembe günü 14.00-18.00 saatleri arasında sanatseverlerle buluşacak.

Yabancılara olduğu kadar Türkiye’deki sanatçılara da açık olan program kapsamında, İstanbul’da bulunan Klaas van Gorkum, Lala Rašcic, Minna Henriksson, Hatice Güleryüz ve Dirk van Lieshout, Platform’da gerçekleştirilecek buluşmada eserlerini, İstanbul ile ilgili düşüncelerini paylaşacak. Platform Garanti Güncel Sanat Merkezi yöneticisi Vasıf Kortun, “Bu program, konumları birleştirmenin onları parçalara ayırmaktan daha önemli olduğuna dair bir prensibe dayanıyor.” dedi. Programa katılan sanatçılar 3 veya 6 ay boyunca İstanbul’da yaşayıp Platform’da çalışıyor. Program kapsamında bugüne kadar yabancı sanatçılar Türkiye’de ağırlanırken, Ocak 2005’ten itibaren, Türkiye’den sanatçıların da yabancı ülkelerde misafir edilmesi sağlanıyor.

http://www.yapi.com.tr/etkinlikler/istanbulun-misafirleri-var_23759.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!