Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Jansen AG "Jansen Perspectives" Sanal Etkinlik Serisini Başlatıyor

Jansen AG'nin, güvenlik konusuna yönelerek, insana ve onun huzurlu yaşamına odaklandığı "Jansen Perspectives" sanal etkinlik serisinin ilki 20 Mayıs 2021 Perşembe saat 17:00'da gerçekleşecek.

yapi.com.tr

Buluşmalar

Jansen AG "Jansen Perspectives" Sanal Etkinlik Serisini Başlatıyor
BAŞLANGIÇ TARİHİ: 20 Mayıs 2021 17:00
DÜZENLEYEN:

Jansen AG

WEB ADRESİ:

events.jansen.com

+ Ajandama Ekle

Jansen adı çelik profiller ile kapı, pencere ve cephe sistemlerinin uzmanlıkla geliştirmeyi ve kaliteyi temsil ediyor. Son yıllarda artan pazar odağı sayesinde Jansen, yenilikçi özelliklerini daha da geliştiriyor ve pazardaki konumunu pekiştiriyor. Jansen'in gelişmiş profil sistemleri aynı zamanda temel yetkinliklerinden birini temsil ediyor. Yeni güvenlik kampanyasıyla Jansen, detaylardaki uzmanlığını sergiliyor.

Mekanlar ve insanlar için güvenlik
Jansen, yalnızca yangın ve dumandan koruma, hırsızlık, kurşun ve patlamalara karşı koruma gibi geleneksel güvenlik konularıyla ilgilenmekle kalmıyor, kişisel güvenlik ihtiyaçlarına cevap verirken aynı zamanda yasal gereklilikleri de göz önünde bulunduruyor. Jansen AG CEO’su Christoph Jansen şöyle söylüyor: “Bizim için güvenlik sadece bir zorunluluk değil, binaları inşa edildikleri amaç doğrultusunda kullanabilmenin bir ön koşuludur: yani içinde yaşamak, çalışmak ve mutlu olmak. Güvenlik konusu sadece standartlar ve sayılardan ibaret değil, çelik profil sistemlerimiz sadece içeriyi dışarıdan ayırmak için kullanılmıyor, aynı zamanda insanların mekanlarda kendilerini güvende hissetmelerine yardımcı oluyor."

Dijital etkinlik serisi Telescope Security ile başlıyor
Türünün ilk etkileşimli ve çok dilli etkinliği olan “Telescope Security” 20 Mayıs 2021 saat 17:00'da başlayacak. Yaklaşık üç saat içinde, yenilikçi sistem çözümleri, ilham verici konuşmalar ve bir panel tartışması dijital ortamda sunulacak. Proje sunumlarının yapılacağı ara oturumlarda katılımcılar, profesyonel etkileşim ve networking için fırsat bulabilecekler. Rüzgar/su/hava direnci, yangından korunma ve hırsızlığa dayanım alanlarına odaklanarak, Jansen çelik sistemler hakkında bilgi paylaşılacak.

Bjarke Ingels Group'tan (BIG) Kai-Uwe Bergmann, interaktif açılış konuşması "Formgiving"de güvenlik konusunu bir mimarın bakış açısıyla inceleyecek. Ara oturumlarda, katılımcılar üç sıradışı uluslararası referans proje sunumu arasından seçim yapabilecekler: Frener & Reifer, cepezed ve Polimeks Holding tarafından sunulacak La Samaritaine Paris (Fransa), Schiphol Havalimanı Amsterdam (Hollanda) ve Odunpazarı Modern Müze Eskişehir (Türkiye). İsviçreli gelecekbilimci araştırmacı Georges T. Roos da konuk konuşmacı olarak katılacak ve geleceğe bir göz atacak. Kai-Uwe Bergmann, Georges T. Roos ve Christoph Jansen ile etkileşimli bir panel tartışmasının ardından, sanal networking fırsatı olacak.

Kayıt için son tarih 18 Mayıs 2021'dir. Etkinlik platformu dili İngilizce'dir. Etkinlik hakkında ayrıntılı bilgi ve kayıt için tıklayınız

* Almanca konuşmalar, İngilizce-İtalyanca-Fransızca'ya, İngilizce konuşmalar Almanca'ya çevrilecektir.


*

Jansen AG Hakkında

Cumhuriyetimizle yaşıt Jansen AG, 1923 yılında İsviçre'nin Oberriet şehrinde kurulmuştur. Çelik profilden kapı, pencere ve cephe sistemleri geliştiren, üreten ve satışını yapan Jansen, ayrıca yapı endüstrisi için plastik ürünler de üretmektedir. Kuruluşundan bu yana tamamen bir aile şirketi olmaya devam eden Jansen, dünya çapında yaklaşık 600 kişiyi istihdam ediyor.

http://www.yapi.com.tr/etkinlikler/jansen-ag-jansen-perspectives-sanal-etkinlik-serisini-baslatiyor_185216.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!