Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Japonya'ya Avrupa Bakışı: Bugünün Japonyası Vol.12

AB – Japonya Komitesi tarafından 1999’da kurulduğundan bu yana gerçekleştirilen “Japonya’ya Avrupa Bakışı” projesi, çeşitli Avrupa ülkelerinden yetkin fotoğrafçıları Japonya’ya davet ederek, onların gözünden Japonya’nın yeniden keşfedilmesi amacını taşıyor. Bu projeye bağlı olarak gerçekleştirilen bir sergi, Antrepo No:5'teki Sanat Limanı'nda

yapi.com.tr

Sergiler

Japonya'ya Avrupa Bakışı: Bugünün Japonyası Vol.12
BAŞLANGIÇ TARİHİ: 30 Temmuz 2010
BİTİŞ TARİHİ: 29 Eylül 2010
YER: Sanat Limanı, Tophane, İstanbul
DÜZENLEYEN: Piraeus Bank Grup Kültür Vakfı, İstanbul 2010 AKB Ajansı işbirliği ile.
DİĞER BİLGİLER: A: Meclis-i Mebusan Caddesi, Liman İşletmeleri Sahası, Antrepo No:5, Tophane - İstanbul T: (212) 243 90 74 sanatlimani@istanbul2010.org
+ Ajandama Ekle

B – Japonya Komitesi tarafından 1999’da kurulduğundan bu yana gerçekleştirilen “Japonya’ya Avrupa Bakışı” projesi, çeşitli Avrupa ülkelerinden yetkin fotoğrafçıları Japonya’ya davet ederek, onların gözünden Japonya’nın yeniden keşfedilmesi amacını taşıyor.

Bu bağlamda 48 Avrupalı fotoğrafçı, Japonya’daki 31 farklı bölgeyi kendi bakış açılarına göre fotoğrafladılar. Projenin her yıl devam ettirilmesi ve Japonya’daki 47 bölgeye ulaştırılması düşünülüyor.

Projenin 12. sergisi olan “Japonya’ya Avrupa Bakışı”, projeye katılım gösteren 3 fotoğrafçının grup sergisi niteliğini taşıyor.

Fotoğrafçılar 2010 yılının Mart ve Nisan aylarında Japonya’nın doğusunda yer alan Tottori bölgesinde, Japon Denizi’ne bakan bölgede fotoğraf çekimlerini gerçekleştirdiler. Silva Bingaz (Türkiye) insanlar ve mekan üzerine yoğunlaşırken, Gábor Arion Kudász (Macaristan) bölgedeki en büyük nehirlerden biri olan Sendai Nehri kıyısını fotoğrafladı. Andreas Gefeller ise (Almanya) oldukça ilginç bir tema üzerine, geleneksel Japon enerji kablosuna yoğunlaştı.

Önümüzdeki yıl da Japonya’da açılması planlanan sergi, 30 Temmuz – 29 Ağustos 2010 tarihleri arasında Antrepo No:5’teki Sanat Limanı’nda görülebilir.

http://www.yapi.com.tr/etkinlikler/japonyaya-avrupa-bakisi-bugunun-japonyasi-vol-12_81777.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!