Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Kadın Mimarlar için Mekan: Sınırlar

Roca’nın sektördeki cinsiyet eşitliğine ışık tutacağı “Kadın Mimarlar için Mekan: Sınırlar" başlıklı panel, 11 Mart Perşembe günü saat 21:30’da rocagallery.com'dan canlı olarak yayınlanacak.

yapi.com.tr

Buluşmalar

Kadın Mimarlar için Mekan: Sınırlar
BAŞLANGIÇ TARİHİ: 11 Mart 2021
YER: rocagallery.com
DÜZENLEYEN:

Roca

WEB ADRESİ:

http://www.rocagallery.com/space-for-women-architects

+ Ajandama Ekle

Dünyanın ikonik banyo markası Roca, mimarlık ve tasarım alanındaki kadın profesyonellerin sorunlarına ışık tutacak bir konuşma serisine imza atıyor. Sektörde kadın olma ve cinsiyet engellerini aşma üzerine kurgulanan panel "Kadın Mimarlar için Mekan: Sınırlar" 11 Mart Perşembe günü rocagallery.com'da canlı olarak yayınlanacak.

Dünyanın en önemli kadın mimar ve tasarımcılara ev sahipliği yapacak olan seride Kathryn H. Anthony, Anupama Kundoo, Zaida Muxí ve Lucia C. Pérez-Moreno konuşmacı olarak yer alıyor. Başarıları ve akademik çalışmalarıyla mimaride toplumsal cinsiyet sorunlarına ışık tutan ve bu engelleri aşan konuklarıyla panelin; iş dünyasında var olma çabası gösteren kadınların sesi olması amaçlanıyor.

Katılımcı, eşit ve kapsayıcı bir iş dünyası amaçlanıyor
Fırsat eşitliğini esas alan, kadınların iş gücüne daha çok katılım sağladığı bir şirket kültürü benimseyen Roca, istihdam olanaklarının yanı sıra yaptığı toplumsal girişimlerle de fark yaratıyor. Mimarlık ve tasarım alanındaki kadınların sesi olmak için Madrid, Barselona ve Lizbon Roca galerilerinde paneller düzenleyen Roca, dünya çapında erişilebilir olmak amacıyla bu girişimi dijitale taşıyor.

Bu girişimin ilk ayağı olan “Kadın Mimarlar için Mekan: Sınırlar” panelinin moderatörlüğünü IE Mimarlık ve Tasarım Okulu Dekanı ve Pritzker Mimarlık Ödülü İcra Direktörü Martha Thorne ve LA (H) B İcra Direktörü ve rocagallery.com'un genel yayın yönetmeni Diane Gray yapacak. Oturum, panelistlerin bu alanda yaşadıkları deneyimleri dinleyicilere aktarırken mimarlıkta kadınların mevcut durumunun ve cinsiyet eşitliğine giden yolda yapılması gerekenlerin konuşulması için bir platform yaratacak.

İngilizce olarak yapılacak ve http://www.rocagallery.com/space-for-women-architects adresinde canlı yayınlanacak olan etkinliğe katılım ücretsizdir ve kayıt gerektirmemektedir.

*

Roca Gallery Hakkında

Roca, toplum ve şirketi inşaat sektöründeki merakı, ilgiyi ve banyo alanındaki yeniliği sektör profesyonelleriyle buluşturduğu Roca Gallery projesini 2010 yılında yarattı. Roca Gallery, yapı şirketleri ve sektör profesyonelleri arasında sürekli diyaloğu teşvik etmek için bir buluşma noktası olmayı hedefliyor.  Bu hedef, Londra, Şanghay, Pekin, Barselona, Madrid, Lizbon ve São Paulo gibi şehirlerdeki seçkin binalarda bulunan fiziksel mekanlar aracılığıyla gerçekleştiriliyor. Halka açık olan bu mekanlar, Roca’nın en son yeniliklerinin sergilenmesinin yanı sıra, markanın özünü ve değerlerini yansıtan sergilere, tartışmalara, sunumlara ve diğer etkinliklere ev sahipliği yapıyor. Roca Gallery’nin çevrimiçi platformu, projenin vizyonunu genişleterek, mevcut eğilimler ve gelecekteki zorluklar hakkında makaleler derleyen sanal bir alan haline geliyor. 160'tan fazla uluslararası profesyonelin iş birliği ile rocagallery.com, mimarlık, tasarım, inovasyon ve sürdürülebilirlik hakkında bilgi edinmek, fikir oluşturmak ve bilgi paylaşmak için bir alan olmayı hedefliyor.

*

Roca Hakkında

Roca, kendisini banyo ürünlerinin yanı sıra mimari, inşaat ve iç tasarım için seramik yer ve duvar karolarının tasarımı, üretimi ve pazarlamasına adanmış bir şirkettir. Şirket, 170 ülkede 84 üretim merkezi ve dünya çapında 24.000 profesyonelden oluşan işgücü ile faaliyet göstermektedir. Aile şirketi olan Roca, Avrupa, Latin Amerika, Hindistan ve Rusya'da pazar lideridir. Aynı zamanda Çin'de ve Asya'nın geri kalanında, Orta Doğu'da, Avustralya'da ve Afrika'da güçlü varlığıyla yer alan Roca, bu sayede alanında dünya lideridir.

http://www.yapi.com.tr/etkinlikler/kadin-mimarlar-icin-mekan-sinirlar_184486.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!