Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Koçtaş'tan "Banyolu Ayakkabı"

İstanbul bugünlerde ilginç bir sergiye ev sahipliği yapıyor. 1 Eylül'de başlayan ve 30 Ekim'e kadar devam edecek olan, İstanbul'un çeşitli semtlerinde gerçekleşen Shoeart Açıkhava Sergisi'nde, birbirinden renkli, yaratıcı ve ilginç dev ayakkabılar halkın ve sanatseverlerin beğenisine sunuluyor. Koçtaş da bu sergide, ünlü tasarımcı Murat Tamgüç

yapi.com.tr
1

Sergiler

Koçtaş'tan "Banyolu Ayakkabı"
BAŞLANGIÇ TARİHİ: 1 Eylül 2008
BİTİŞ TARİHİ: 30 Eylül 2008
+ Ajandama Ekle

İstanbul bugünlerde ilginç bir sergiye ev sahipliği yapıyor. 1 Eylül’de başlayan ve 30 Ekim’e kadar devam edecek olan, İstanbul’un çeşitli semtlerinde gerçekleşen Shoeart Açıkhava Sergisi’nde, birbirinden renkli, yaratıcı ve ilginç dev ayakkabılar halkın ve sanatseverlerin beğenisine sunuluyor. Koçtaş da bu sergide, ünlü tasarımcı Murat Tamgüç tarafından tasarlanan "Beni Yıka" adını taşıyan banyolu ayakkabı ile yer alıyor.

Türkiye’nin önde gelen sanatçı ve tasarımcıları tarafından hazırlanan dev ayakkabılardan oluşan Shoeart Sergisi, 1 Eylül - 30 Ekim tarihleri arasında İstanbul’da Nişantaşı ve Şişli semtleri başta olmak üzere Cevahir, Kanyon, İstinyepark, Metrocity ve Akmerkez gibi alışveriş merkezlerinde sanatseverlerin beğenisine sunuluyor. 2 ay boyunca İstanbul’un en işlek mekan ve caddelerinde konumlanacak ayakkabılardan birinin tasarımı ise Murat Tamgüç’e ait. Koçtaş’ın desteğiyle Murat Tamgüç tarafından tasarlanan bu ayakkabı "Beni Yıka" adını taşıyor.

Ev geliştirme perakendeciliği lideri Koçtaş sponsorluğunda üretilen dev ayakkabı, Koçtaş ev malzemeleri ile tasarlandı. Tamgüç, ev için en önemli olan alanlardan biri olan banyo ile ayakkabıyı birleştirdi ve ortaya ilginç bir tasarım çıktı. Kırmızı ve turuncu renklerinin ağırlıklı olarak kullanıldığı, parlak bir görünüşe sahip bu dev ayakkabı 2,5x2,5 cm boyutlarındaki Naturline mozaik seramik ile kaplandı. Murat Tamgüç tasarımıyla ilgili olarak "Benim için giyim kadar önemli olan ayakkabı, kişinin aynası gibidir. Dost başa düşman ayağa bakar diye atalarımız boşuna dememiş sanırım. Koçtaş ev malzemeleri ile Shoeart'ı tasarlarken, ev için en önemli alanlardan biri olan banyo ile birleştirdik. Kültürümüzün mihenk taşlarından olan hamamdan fantastik bir yorumla günümüz banyolarına eğlenceli bir bakış... Birçok kişinin böyle bir banyoda yıkanmayı hayal edeceğini düşünüyoruz" dedi.

http://www.yapi.com.tr/etkinlikler/koctastan-banyolu-ayakkabi_63447.html

Read Comment Section
1 Yorum Yorum Yaz
  • bence cok guzel. YANITLA
1 yorumdan 1 tanesi gösteriliyor. 
Yorumunuzu ekleyin
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!