Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

"Küreselleşen Dünyada İstanbul" Sempozyumu

İstanbul 2010 Avrupa Kültür Başkenti Ajansı ve Bahçeşehir Üniversitesi işbirliğiyle düzenlenen "Küreselleşen Dünyada İstanbul" başlıklı uluslararası sempozyum, dünyanın önemli metropollerinden biri haline gelen İstanbul'un küreselleşen dünyadaki konumunu masaya yatırıyor. İlk oturumu 10 Aralık 2010 Cuma günü gerçekleştirilen sempozyumunun ikinci

yapi.com.tr

Toplantılar

"Küreselleşen Dünyada İstanbul" Sempozyumu
BAŞLANGIÇ TARİHİ: 21 Aralık 2010 09:15
BİTİŞ TARİHİ: 21 Aralık 2010 18:00
YER: Bahçeşehir Üniversitesi, Beşiktaş, İstanbul
DÜZENLEYEN: İstanbul 2010 Avrupa Kültür Başkenti Ajansı ve Bahçeşehir Üniversitesi işbirliğinde.
+ Ajandama Ekle

B> İstanbul 2010 Avrupa Kültür Başkenti Ajansı ve Bahçeşehir Üniversitesi işbirliğiyle düzenlenen “Küreselleşen Dünyada İstanbul” başlıklı uluslararası sempozyum, dünyanın önemli metropollerinden biri haline gelen İstanbul’un küreselleşen dünyadaki konumunu masaya yatırıyor.

İlk oturumu 10 Aralık 2010 Cuma günü gerçekleştirilen ve 21 Aralık Salı günü farklı disiplinlerden önde gelen düşünürleri Bahçeşehir Üniversitesi’nde bir araya getirecek olan sempozyumda, gittikçe küreselleşen dünyanın getirdiği fırsat ve zorluklardan bahsedilerek “2010 yılı Avrupa Kültür Başkenti İstanbul” deneyimi üzerine değerlendirmeler yapılacak.

21 Aralık’taki oturumun katılımcıları şöyle sıralanıyor:
Nilüfer Göle (ECHHR), Sami Zubaida (Birbeck, Londra Üniversitesi), Çağlar Keyder (Boğaziçi Üniversitesi), Murat Belge (Bilgi Üniversitesi), Ömer Taşpınar (Brookings Institute), Chris Rumford (Royal Holloway, Londra Üniversitesi), çok satan Kaptan Corelli’nin Mandolini ve Kanatsız Kuşlar kitaplarının yazarı Louis de Bernières olacaktır.

Fuat Keyman ve Nora Fisher Onar’ın organize ettiği “Küreselleşen Dünyada İstanbul” sempozyumunun ikinci oturumu, Bahçeşehir Üniversitesi Fazıl Say Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecek. 9:15 – 18:00 saatleri arasında düzenlenecek olan sempozyum, bir kokteyl ile sonlanacak.

http://www.yapi.com.tr/etkinlikler/kuresellesen-dunyada-istanbul-sempozyumu_84379.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!