Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
SONRAKİ HABER: Gaziantep Halı Fuarı
BÖLÜM SPONSORU

LIGNA Fuarı

Dijitalleşme, otomasyon ve IoT platformlarına ait son sistemlerin ele alınacağı, Ağaç İşleme Teknolojileri, Makine, Kesici Takım ve Ekipman Fuarı LIGNA’nın bu yılki teması; “Entegre Ağaç İşleme-Özel Çözümler”, “Akıllı Yüzey Teknolojisi” ile “Kaynak ve Teknolojiye Erişim” olacak.

yapi.com.tr

Fuarlar

LIGNA Fuarı
BAŞLANGIÇ TARİHİ: 27 Mayıs 2019
BİTİŞ TARİHİ: 31 Mayıs 2019
YER: Hannover Fuar Merkezi
DÜZENLEYEN:

Deutche Messe

WEB ADRESİ:

https://www.ligna.de/home

+ Ajandama Ekle

Dünya genelinde 50’den fazla ülkeden 1.500 katılımcı, tüm ahşap ve orman ürünleri için en modern işleme çözümlerini, uygulama ve konseptlerini sergilemek üzere 27-31 Mayıs tarihleri arasında LIGNA’da bir araya gelecek. Fuar, geçtiğimiz yıl mobilya, kağıt ve orman ürünleri ihracatı %12 artırarak 5 milyara taşıyan Türk üreticiler için önemli fırsatlar sunacak. 6,5 milyar dolar ihracat hedefleyen sektör, dünyanın önde gelen üreticileriyle Hannover Fuar Merkezi'nde buluşacak. Türkiye, fuara bu yıl 40’ı aşkın firma ile katılacak.

Ziyaretçiler ormancılık teknolojisinden, mobilya ve pencere imalatına, takım sistemlerinden yüzey teknolojisine kadar tüm ekran kategorilerindeki yenilikleri LIGNA’da bulacak. LIGNA’da ayrıca ağaç işleme endüstrisinde üretim tesisi verimliliğini artırmak için durum izleme ve öngörücü bakım gibi IoT uygulama senaryoları da ele alınacak. Uygulama senaryoları işbirlikçi robotlar, otomatik güdümlü araçlar ve akıllı işçi destek teknolojileri gibi siber-fiziksel yardım sistemleri de kapsayacak. Üretim tesisi ve onu işleten insanlarla arasındaki bağa odaklanan fuarda, hibrid insan-makine üretim sistemleri görücüye çıkacak. Ziyaretçiler ayrıca, mobilya ve ahşap işleri endüstrisinin geleceği hakkında büyüleyici bilgiler edinecek.

“Akıllı Yüzey Teknolojisi” teması, dokunsal, mat ve yansıtıcı yüzeylere yönelik artan taleplerini karşılamak için ihtiyaç duyulan tüm akıllı işleme çözümlerini kapsayacak. Dijital baskı ve dekoratif gravür baskı sistemleri, denetim sistemleri, en yeni nesil sprey kaplama makineleri ve robotik sistemler fuarda yer alacak. En yeni yüzey teknolojileri, uygulamalar, yenilik ve çözümler yelpazesi 16 ve 17 numaralı salonlarda sergilenecek.

İşlevsel mobilya üretim tesislerine ait canlı gösterilerinin de yer alacağı fuarda, Endüstri 4.0 tesisleri için IoT platformları ve en son Ar-Ge projeleri hakkında bilgiler verilecek.

Ahşap ve orman ürünleri işleme endüstrisinde teknoloji sağlayıcıları, “Kaynaklara ve Teknolojiye Erişim” temalı Ağaç Endüstrisi Zirvesi'nde yeni büyüme pazarlarına girme konusunda fırsata sahip olacaklar. Forum, salon ve sergi alanıyla tamamlanan zirvenin tamamı uluslararası iletişim ve teknoloji transferiyle ilgili olacak. Ormandaki ağaç-lojistik-değer zincirinin tamamına odaklanacak fuarda ormanlar üzerindeki biyotik ve abiyotik hasarlar, iklim ve çevre açısından korumanın yanı sıra çevre dostu hasat işlemleri ele alınacak. Drone temelli veri yakalama sistemleri, mobil uygulamalar, lazer tarayıcılar ve son derece gelişmiş BT programları gibi dijital teknolojiler LIGNA gündeminde olacak.

http://www.yapi.com.tr/etkinlikler/ligna-fuari_172643.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!