Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Mekan ve Olasılıklar: Mekansal İletişimde Yeni Yaklaşımlar

Mekânsal iletişim ve tasarım alanında yeni yaklaşımlar sunmak üzere oluşturulan “Mekân ve Olasılıklar” etkinliği, 3-4-5 Nisan 2014 tarihlerinde Karaköy Rum İlkokulu’nda Terminal Design tarafından düzenleniyor.

yapi.com.tr

Toplantılar

Mekan ve Olasılıklar: Mekansal İletişimde Yeni Yaklaşımlar
BAŞLANGIÇ TARİHİ: 3 Nisan 2014
BİTİŞ TARİHİ: 5 Nisan 2014
YER: Karaköy Rum İlkokulu
ŞEHİR: İstanbul
DÜZENLEYEN:

Terminal Design

DESTEKLEYENLER:

Jotun Boya

WEB ADRESİ:

www.mekanveolasiliklar.com

DİĞER BİLGİLER:

A: Kemeraltı Cad. No: 49 Galata, Beyoğlu, İstanbul

Kayıt için: Terminal Design

T: 0216 557 83 84 / lcv@mekanveolasiliklar.com

+ Ajandama Ekle

Mekânsal iletişim ve tasarım alanında yeni yaklaşımlar sunmak üzere düzenlenen "Mekân ve Olasılıklar" etkinliği, 3-5 Nisan 2014 tarihleri arasında Karaköy Rum İlkokulu'nda gerçekleşecek.

Jotun Boya’nın katkılarıyla Terminal Design tarafından düzenlenen “Mekân ve Olasılıklar” etkinliğinde, her gün farklı temalar altında, alanında uzman isimlerin gerçekleştireceği konferanslar ve mekânsal örneklemeler yapılacak.

Bir yandan mekânsal araçlar ve onların dönüşümleri örneklenirken, bir yandan da ilgili tüm sektörlerden kanaat önderleri, profesyoneller ve akademisyenler için dinamik bir buluşma ortamı yaratılacak.

Her gün için farklı bir temanın belirlendiği etkinlikte, gün içinde çeşitli tasarımcıların mekân çözümleri izlenip, saat 17:00'den itibaren konferanslara geçilecek.

1. gün: “Perakendede Mekânsal Yaklaşımlar”
2. gün: “Müze ve Sergilemede Kurgu”
3. gün: “Mekânsal İletişimde Araçlar”

Etkinlik süresince Karaköy Rum İlkokulu’nun iç mekânlarında; Atilla Kuzu, Levent Çırpıcı, Aziz Sarıyer, Durmuş Dilekçi, Salih Küçüktuna, Nilüfer Kozikoğlu, Yalın Tan, Jeyan Ülkü ve Yeşim Bakırküre'nin tasarımlarına ayrılmış alanlar bulunacak.

Konferans konuşmacıları:

Prof. Üwe R. Brückner
Uluslararası Scenography Bienali’nin kurucu Yönetmeni ve aynı zamanda Münih BMW Müzesi, 2012 Avrupa Müze Ödülüne layık görülen Köln'deki etnolojik Rautenstrauch-Joest Dünya Kültürleri Müzesi projelerini gerçekleştirmiş olan ATELIER BRÜCKNER firmasının kreatif yönetmenidir.

Prof. Tobias Wallisser
Almanya´daki Stuttgart Mercedes-Benz Müzesi de dâhil olmak üzere birçok projede yer almış ve LAVA firmasının kurucu ortaklarındandır.

Marc Tamschick
Almanya ADC (Sanat Yönetmenleri Kulübü), New York ADC, ADC Global, WorldMediaFestival, Best Architects, Animago Ödülü, Prix Leonardo, Finalist Clip Attack, Goethe Enstitüsü Video Sanat Ödülü ve Intermedia Globe Gold gibi ödüller alarak medyal scenography konusunda projeler gerçekleştiren TAMSCHICK MEDIA+SPACE GmbH firmasının CEO´su ve kreatif yöneticisidir.

Peter Stamberg ve Paul Aferiat
Frick Müzesi Pied-a-Terre, Joni Moisant Weyl Galeri’de yer alan Gemini Gel, Arizona ve California’da yer alan Saguaro Otelleri gibi konut, otel, ticari ve kültürel projeleri form, ışık ve renk elemanlarını farklı deneyimlerle birleştirerek hayata geçirmiş olan ve New York’ta kurulmuş Stamberg Aferiat tasarım firmasının kurucu ortaklarındandır.

John Ryan
Londra Retail Week’te mağazacılık, mağaza tasarımı ve görsel sunum hakkında editörlük yapmaktadır.

Alastair Kean
Perakende deneyiminin etkin hale getirilmesi için marka konumlandırma, kimlik ve perakende tasarım danışmanlığı konularında Londra’da hizmet veren Dalziel and Pow firmasının kreatif yönetmenidir.

Charles Stone
New York’ta 30 yılı aşkın süredir mimari ve teatral alanlarda projeler gerçekleştirmiş ve aynı zamanda konser salonlarından, perakende mekânlarına kadar uzanan bir aralıkta aydınlatma projeleri yaparak ödüller almış olan Fisher Marantz Stone firmasının başkanıdır.

Gün içerisindeki etkinlikler ücretsiz olarak izlenebilecek. Konferans programı içinse telefon ya da e-mail yoluyla kayıt yaptırmak gerekiyor.

Ayrıntılı bilgi için tıklayınız.

http://www.yapi.com.tr/etkinlikler/mekan-ve-olasiliklar-mekansal-iletisimde-yeni-yaklasimlar_118395.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!