Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Mimarlık Öğrencileri Yaz Stajı Programı - 2

TMMOB Mimarlar Odası Ankara Şubesi ve Türk Serbest Mimarlar Derneği tarafından düzenlenen "Mimarlık Öğrencileri Yaz Stajı Programı - 2" 18 Temmuz - 27 Ağustos 2022 tarihleri arasında gerçekleşecek.

yapi.com.tr

Eğitimler

Mimarlık Öğrencileri Yaz Stajı Programı - 2
BAŞLANGIÇ TARİHİ: 18 Temmuz 2022
BİTİŞ TARİHİ: 27 Ağustos 2022
DÜZENLEYEN:

TMMOB Mimarlar Odası Ankara Şubesi ve Türk Serbest Mimarlar Derneği işbirliğiyle

WEB ADRESİ:

www.mimarlarodasiankara.org www.tsmd.org.tr

TELEFON: 0312 417 86 65
DİĞER BİLGİLER:

A. TMMOB Mimarlar Odası Ankara Şubesi, Konur Sokak 4/3 Yenişehir/Ankara E. info@mimarlarodasiankara.org

+ Ajandama Ekle

TMMOB Mimarlar Odası Ankara Şubesi ve Türk Serbest Mimarlar Derneği işbirliğiyle, mimarlık bölümü öğrencilerinin mezun olmadan önce yapmakla yükümlü oldukları ve artan üniversite kontenjan sayıları nedeniyle bulmakta zorluk yaşadıkları ofis stajının içeriğine uygun şekilde planlanan yaz stajı programının ikincisi düzenlenecektir.

2021 yılında belirlenen "Güncel İhtiyaçlar Çerçevesinde Mekânsal Adaptasyon" teması çerçevesinde sürdürülecek program kapsamında, kentsel dönüşüm adı altında uygulanan yık-yap yöntemine alternatif olarak, Ankara’da belirlenen pilot bölgede yer alan yapıların zamana ve koşullara bağlı olarak ortaya çıkan güncel ihtiyaçlara uyumunu sağlamak üzere ilk stajda üretilen projelerin uygulama projeleri hazırlanacaktır.

Programda, güncel mevzuatlar ve kapsayıcı tasarım ilkeleri çerçevesinde ele alınacak mevcut yapıların ısı, aydınlatma, havalandırma, akustik, yangın gibi fiziksel çevre konfor şartlarına ve açık alan, otopark, asansör vb. mekânsal gerekliliklere adaptasyonlarının nasıl sağlanabileceğine dair üretilecek fikirlerin hayata geçirilmesine yönelik uygulama projelerinin çizilmesine ağırlık verilecektir.

Akademi ve uygulama alanlarından yürütücüler ile teorik ve pratik derslerin yer alacağı, yüz yüze ve çevrim içi olarak hibrit şekilde sürdürülecek programdaki derslere devam zorunluluğu bulunmaktadır.

18 Temmuz - 27 Ağustos 2022 tarihleri arasında uygulanacak staj programının kontenjanı sınırlı olduğundan daha önce ofis stajını gerçekleştirmeyen başvuru sahiplerine öncelik tanınacaktır.

Programa katılmak isteyen mimarlık bölümü öğrencilerinin üniversitelerinden kabul onayını aldıktan sonra, 5 Haziran 2022 tarihine kadar başvuru formu ile Mimarlar Odası Ankara Şubesine başvurmaları gerekmektedir.

http://www.yapi.com.tr/etkinlikler/mimarlik-ogrencileri-yaz-staji-programi---2_190901.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!