Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
SONRAKİ HABER: CivilCon’24
BÖLÜM SPONSORU

Norveç ve Türkiye Yenilenebilir Enerji Yetkinlikleri ve Olası İşbirlikleri Semineri

'Norveç ve Türkiye Yenilenebilir Enerji Yetkinlikleri ve Olası İşbirlikleri Semineri', 14 Haziran'da İstanbul'da düzenlenecek. Seminer, Norveç'in hidro ve yenilenebilir enerji kaynakları alanında faaliyet gösteren önde gelen şirketleri ile bu alanda yatırım yapmayı hedefleyen Türk şirketlerinin bir araya gelmesi amacını taşıyor.

yapi.com.tr / AA

Toplantılar

Norveç ve Türkiye Yenilenebilir Enerji Yetkinlikleri ve Olası İşbirlikleri Semineri
BAŞLANGIÇ TARİHİ: 14 Haziran 2011 13:00
BİTİŞ TARİHİ: 14 Haziran 2011 19:00
YER: Sheraton Ataköy Hotel, İstanbul
DÜZENLEYEN: Norveç Kraliyet Büyükelçiliği, Norveç Ticaret Ateşeliği Innovation Norway ve Norveç Yenilenebilir Enerji Partnerleri (INTPOW)
+ Ajandama Ekle

'Norveç ve Türkiye Yenilenebilir Enerji Yetkinlikleri ve Olası İşbirlikleri Semineri', 14 Haziran'da İstanbul'da düzenlenecek. Seminer, Norveç'in hidro ve yenilenebilir enerji kaynakları alanında faaliyet gösteren önde gelen şirketleri ile bu alanda yatırım yapmayı hedefleyen Türk şirketlerinin bir araya gelmesi amacını taşıyor.
    
Norveç Kraliyet Büyükelçiliği, Norveç Ticaret Ateşeliği Innovation Norway ve Norveç Yenilenebilir Enerji Partnerleri'nin (INTPOW) girişimi ile düzenlenecek olan seminer, 14 Haziran 2011 Salı günü İstanbul Sheraton Ataköy Hotel'de gerçekleşecek. Başta hidroenerji olmak üzere, yenilenebilir enerji yatırımlarının ele alınacağı seminerde, ''yeni jenerasyon yüksek verimli türbinler, Türkiye'de hidroelektrik santral yapım ve yönetim deneyimleri, çevreye dost /duyarlı hidroelektrik santral, Türkiye'de yenilenebilir enerji projelerine finansman sağlama'' öne çıkan başlıklar arasında yer alıyor.

http://www.yapi.com.tr/etkinlikler/norvec-ve-turkiye-yenilenebilir-enerji-yetkinlikleri-ve-olasi-isbirlikleri-semineri_87771.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!