Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

PROSteel 2012 Kolokyum, Ödül Töreni ve Sergisi

Çelik malzeme ile yaratıcı çözümler geliştirmek, mimarlık ve mühendislik bölümü öğrencilerinin birlikte çalışmalarını teşvik etmek amacıyla bu yıl 12.’si düzenlenen PROSteel Çelik Yapı Tasarımı Öğrenci Yarışması'nın sonuçları açıklandı. Yarışmada ödüle ve mansiyona değer görülen isimler 27 Nisan Cuma günü Yapı-Endsütri Merkezi'nde (YEM)

yapi.com.tr

Toplantılar

PROSteel 2012 Kolokyum, Ödül Töreni ve Sergisi
BAŞLANGIÇ TARİHİ: 27 Nisan 2012 18:00
BİTİŞ TARİHİ: 27 Nisan 2012 19:00
YER: Yapı-Endüstri Merkezi (YEM), Fulya, İstanbul
DÜZENLEYEN: Borusan Mannesmann ana sponsorluğunda, Türk Yapısal Çelik Derneği tarafından, Yapı-Endsütri Merkezi (YEM) organizasyonuyla
DİĞER BİLGİLER: A: Fulya Mah. Yeşilçimen Sk. No:12/430 Fulya, İstanbul T: (212) 266 70 70
+ Ajandama Ekle

Çelik malzeme ile yaratıcı çözümler geliştirmek, mimarlık ve mühendislik bölümü öğrencilerinin birlikte çalışmalarını teşvik etmek amacıyla bu yıl 12.’si düzenlenen PROSteel Çelik Yapı Tasarımı Öğrenci Yarışması'nın sonuçları açıklandı. 19 farklı okuldan, 40’ı İnşaat Mühendisliği, 75’i Mimarlık öğrencisi olmak üzere toplamda 32 grup projenin teslim edildiği ve Türkiye’nin dört bir yanından mimarlık ve mühendislik öğrencilerinin yarıştığı yarışmada Ortadoğu Teknik Üniversitesi Mimarlık ve İnşaat Mühendisliği Bölümü öğrencilerinden oluşan ekip ipi göğüsledi.

Yarışmada ödüle ve mansiyona değer görülen isimler 27 Nisan Cuma günü Yapı-Endsütri Merkezi'nde (YEM) düzenlenecek kolokyumu takiben yapılacak törende ödüllerine kavuşacaklar.

PROSteel 2012 seçici kurul üyeleri Yrd. Doç. Dr. İpek Akpınar, Y. Mimar Yakup Hazan, Dr. Mimar Cem İlhan, Dr. İnş. Müh. Selçuk İz; Y. Müh.-Mim. Yaşar Marulyalı; Prof. Dr. Müh.-Mim. Hasan Şener; Prof. Dr. İnş. Müh. Nesrin Yardımcı'nın katılımıyla saat 18:00'de gerçekleşecek kolokyumu, 19:00'da yapılacak ödül töreni ve sergi açılışı izleyecek.

 

http://www.yapi.com.tr/etkinlikler/prosteel-2012-kolokyum-odul-toreni-ve-sergisi_91383.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!