Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

SAMET Masters Club - Mobilyanın Üstatları Buluşuyor

Türkiye’de lider, dünyanın sayılı mobilya aksesuar markalarından biri olan SAMET, yenilikçi ürünlerini 27-28 Ağustos’ta İstanbul’da iş ortakları ve kullanıcıları ile buluşturuyor.

yapi.com.tr

Buluşmalar

SAMET Masters Club - Mobilyanın Üstatları Buluşuyor
BAŞLANGIÇ TARİHİ: 27 Ağustos 2018
BİTİŞ TARİHİ: 28 Ağustos 2018
YER: Keresteciler Sanayi Sitesi, İstanbul
DÜZENLEYEN:

SAMET

WEB ADRESİ:

mobilyaninustatlari.samet.com.tr

+ Ajandama Ekle

Katma değerli ürünleriyle sektörünün lideri olan SAMET, yeni nesil ürünlerini iş ortakları ve kullanıcıları ile buluşturduğu Türkiye tanıtım turuna hız kesmeden devam ediyor. SAMET Masters Club – Mobilyanın Üstatları Buluşuyor projesi kapsamında 5 ay boyunca 48 ilde 56 noktayı ziyaret edecek SAMET tırı, 27-28 Ağustos'ta İstanbul’da olacak.

Tanıtım turunda yer alan ürünler arasında çekmece rayları kategorisinde lansman ürünü SO ClassTeleskopik Ray Sistemleri başta olmak üzere, Smart Slide kısmi ve tam açılım ürünleri, Smartflow ve Alphabox yeni nesil çekmece sistemleri, menteşe ürün kategorisinde Master ve Invo frenli menteşe çözümleri, D-Lite Lift menteşesiz kalkar kapak sistemleri ile sürme kapak sistemleri bulunuyor.

Katılımcıları sürpriz ödüller bekliyor
SAMET’in fonksiyonelliği sofistike tasarım ile buluşturduğu ürünlerini iş ortaklarının ve üreticilerinin yanı sıra evde kendi mobilyasını yapan son kullanıcılara da tanıttığı etkinlik kapsamında, ürünler hakkında eğitim verilen atölyeler de düzenleniyor. Atölyeler sonunda gerçekleştirilen yarışmayı kazananlara çeşitli ödüller verilirken, etkinlik alanını ziyaret edenleri de güzel sürprizler bekliyor. Ayrıca SAMET üretim tesisleri, özel bir simülasyonla etkinlik alanında ziyaretçilere tanıtılıyor.

Tur boyunca bugüne kadar 14.000 km’ye yakın yol katederek 68 durağı gezen SAMET’in tanıtım etkinliği, 27-28 Ağustos 2018 tarihlerinde İstanbul Keresteciler Sanayi Sitesi'nde düzenlenecek.

Proje hakkında detaylı bilgi almak ve ‘SAMET Mobilyanın Üstatları Buluşuyor’ etkinliğinin gerçekleşeceği diğer illeri görmek için mobilyaninustatlari.samet.com.tr internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

http://www.yapi.com.tr/etkinlikler/samet-masters-club---mobilyanin-ustatlari-bulusuyor_167446.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!