Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

SeSa Build 2016

25-27 Şubat 2016 tarihleri arasında İstanbul Kongre Merkezi’nde düzenlenecek olan SeSa Build kapsamında güvenlik ve sürdürülebilirlik ile ilgili çok çeşitli yapı malzemeleri ve teknolojilerini konuşulacak.

yapı.com.tr

Toplantılar

SeSa Build 2016
BAŞLANGIÇ TARİHİ: 25 Şubat 2016
BİTİŞ TARİHİ: 27 Şubat 2016
YER: İstanbul Kongre Merkezi
ŞEHİR: İstanbul
DÜZENLEYEN:

MMI Eurasia

DESTEKLEYENLER:

BAU München ve Yapı-Endüstri Merkezi

+ Ajandama Ekle

Messe München geçtiğimiz yıl İstanbul’da yeni bir proje başlattı: Depreme dayanıklı tasarım ve yapı fuarı Seismic Safety. Fuarın birinci yılında elde ettiği başarının ardından, konsept Messe München ve bağlı kuruluşu MMI Eurasia tarafından daha da genişletildi. 25-27 Şubat 2016 tarihleri arasında İstanbul Kongre Merkezi’nde SeSa Build adı altında düzenlenecek olan etkinliğin kapsamı güvenlik ve sürdürülebilirlik ile ilgili çok çeşitli yapı malzemeleri ve teknolojilerini de içerecek şekilde geliştirildi.

SeSa Build’in kapsamı genişletilmiş konseptinin temelinde kalite, sürdürülebilirlik,kaliteli tasarım, kalıcı çözümler, yeşil teknolojiler ve enerji verimliliği yer almaktadır. BAU’nun bu konudaki uzmanlığına ilave olarak güvenlik ve sürdürülebilirlik konularında destek alınan kurumlar arasında Türkiye inşaat sektörünün önde gelen köklü kuruluşlarından Yapı-Endüstri Merkezi, ift Rosenheim ve İstanbul Teknik Üniversitesi sayılabilir.

SeSa Talks

”SeSa Talks” etkinlik programı birçok ayrı disiplinden yaklaşımları biraraya getiren sloganı vurgulamaktadır. Daha Güvenli bir Dünya İnşa için, 3 gün süresince, mimari, bilim, politika ve endüstriden yerli, yabancı ülkelerden uzman konuşmacılar düşünce, konsept ve uygulamaları paylaşacaklar. Her öğleden sonra düzenlenecek panellerle bu sunumların çözümlere ulaşması yönünde çaba sağlanacaktır.

Sürdürülebilir Binalar Turu, 24 Şubat, 2016. Farklı dönemlerden binalar, güvenlik, depreme dayanıklı tasarım ve yapım açılarından incelenecek.

Program

Sürdürülebilir ve Güvenli Şehirler İnşa Etmek, 25 Şubat 2016
Akıllı Binalar Dizaynı ve Modellemesi, 26 Şubat 2016
SeSa Build perspektifinden Başarı Öyküleri, 27 Şubat 2016

Detaylı bilgi için tıklayınız.

http://www.yapi.com.tr/etkinlikler/sesa-build-2016-_140819.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!