Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

SeSa Build Sektörü ve Yeniliklere Açık Firmaları Buluşturacak

25 - 27 Şubat 2016 tarihleri arasında sürdürülebilir, güvenli şehirler için yapı malzemeleri ve teknolojileri fuarını yapacaklarını söyleyen MMI Eurasia Proje Müdürü Ferhan Tinli, "Umarım SeSa Build, sektörün ve yeniliklere açık firmaların buluştuğu bir platform olacaktır" dedi

yapi.com.tr

Bu yıl 38'incisi gerçekleştirilen Yapı Fuarı - Turkeybuild İstanbul'da Yapı-Endüstri Merkezi (YEM) Genel Müdürü Tolga Türkanık'ın yapı sektöründe sürdürülebilirlik ve güvenli yapılar konularındaki sorularını yanıtlayan Messe München International (MMI) iştiraki MMI Eurasia Proje Müdürü Ferhan Tinli; ilk projelerinin 2014 Mart'ında konferans fuar olarak gerçekleştirdikleri Seismic Safety Deprem Güvenliği Fuarı olduğunu anımsattı. Bu yıl Nisan ayında da Ankara'da IFAT Eurasia Çevre Teknolojileri Fuarı'nı düzenlediklerini belirten Tinli, 25 - 27 Şubat 2016 tarihleri arasında yapılacak SeSa Build hakkında da açıklamalarda bulundu:

"Seismic Safety Deprem Güvenliği Fuarı'ndan aldığımız geri bildirimlerle, bir yıl boyunca ihtiyaçlar ve içerik üzerine çalıştık; özellikle yapı sektöründe sürdürülebilirlik konusu bizim de çok dikkatimizi çekti. Esasında bunun içinde, kaliteli tasarım, enerji verimliliği, yeşil teknolojiler gibi birçok alt kavram daha var. Seismic Safety, dayanıklılık üzerine yoğunlaşmıştı; bunu daha da geliştirerek bir üst uç yapı malzemeleri ve teknolojileri fuarı, yani SeSa Build'i oluşturduk. 25 - 27 Şubat 2016 tarihleri arasında sürdürülebilir, güvenli şehirler için yapı malzemeleri ve teknolojileri fuarını yapacağız. Umarım bu içerik her gün gelişerek devam edecektir; sektörün ve yeniliklere açık firmaların buluştuğu bir platform olacaktır. Projenin arkasında da iki önemli güç, işbirliği var; birincisi BAU markası, diğeri de YEM".

http://www.yapi.com.tr/haberler/sesa-build-sektoru-ve-yeniliklere-acik-firmalari-bulusturacak_133320.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!