Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
SONRAKİ HABER: Prova
BÖLÜM SPONSORU
İLİŞKİLİ HABERLER

Siemens Sanat, Ocak Ayında...

Siemens Sanat, HAYA(L)T Sergisi İle Sanatseverlere Kapılarını Açtı...

Genç yeteneklere ve deneysel çalışmalara yer verecek olan Siemens Sanat, Fındıklı'daki Siemens binasında Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Zafer İncecik'i

Siemens Sanat

Sergiler

Siemens Sanat, HAYA(L)T Sergisi İle Sanatseverlere Kapılarını Açtı...
BAŞLANGIÇ TARİHİ: 28 Ocak 2004
BİTİŞ TARİHİ: 3 Mart 2004
+ Ajandama Ekle

b>Genç yeteneklere ve deneysel çalışmalara yer verecek olan Siemens Sanat, Fındıklı'daki Siemens binasında Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Zafer İncecik'in evsahipliğinde düzenlenen bir kokteyl ile sanatseverlerle buluştu.

Cemiyet hayatından ve sanat dünyasından pek çok konuğun katıldığı Siemens Sanat'ın açılış kokteyline, Kerem Görsev Düo caz performansıyla renk kattı. Siemens Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Zafer İncecik, Siemens'in sanata verdiği desteğe dikkat çekerek şunları söyledi:

"Ülkemizin değerli kaynaklarının ortaya çıkması, tanınması hepimizi gururlandırmaktadır. Gelişen kültürümüzü ve sanatımızı yaratan gençlerimize yeni bir mekan oluşturmak bizi mutlu ediyor. Bütün genç sanatçıların hizmetine verdiğimiz Siemens Sanat'ın tüm sanat camiasına hayırlı olmasını diliyorum."

Türkiye'de genç yeteneklere yer vererek, seslerini duyarabilecekleri bir platform olmayı amaçlayan Siemens Sanat, HAYA(L)T konsepti ile misafirlerine merhaba dedi. Küratör Marcus Graf ilk sergi ile sanatın gerçek hayat ve gerçekliğin ilüzyonunu yaratmak için bir araç olduğunu göstermek istediklerini belirtti. Fotoğraf, resim, instalasyon, multimedya ve new media çalışmalarından oluşacak ilk sergide yedi sanatçının eserleri yer alıyor... Ragıp Basmazölmez, Genco Gülan, Seda Hepsev, Burak Özdelice, Holger Schulz, Hakan Özer ve azzano'dan oluşan sanatçıların eserleri 3 Mart 2004 tarihine kadar görülebilecek.

HAYA(L)T sergisinin beşi Türk, ikisi Alman yedi sanatçısı, eserlerinde farklı estetik ve kavramsal yaklaşımlarla hayal ile gerçeği birleştiriyor. Sanatçılar, eserlerindeki ana temayı "hayallerin hayatın ayrılmaz bir parçası olduğunu göstermek" olarak nitelendiriyorlar.

http://www.yapi.com.tr/etkinlikler/siemens-sanat-hayalt-sergisi-ile-sanatseverlere-kapilarini-acti-_8813.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!