Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

TÜGİK Birinci İşbirliği Zirvesi

70 ilde 6 bin üzerinde üye işadamını kucaklayan Türkiye Genç İşadamları Konfederasyonu üyeler arası ulusal ve uluslararası ticari işbirlikteliklerini geliştirmek için ilk zirvesini gerçekleştiriyor.

yapi.com.tr

Toplantılar

TÜGİK Birinci İşbirliği Zirvesi
BAŞLANGIÇ TARİHİ: 10 Aralık 2011 10:00
BİTİŞ TARİHİ: 10 Aralık 2011 18:00
YER: WOW Hotels & Convention Center, Yeşilköy, İstanbul
DÜZENLEYEN: Türkiye Genç İşadamları Konfederasyonu
DİĞER BİLGİLER: T: (0552) 405 18 88
+ Ajandama Ekle

70 ilde 6 bin üzerinde üye işadamını kucaklayan Türkiye Genç İşadamları Konfederasyonu üyeler arası ulusal ve uluslararası ticari işbirlikteliklerini geliştirmek için ilk zirvesini gerçekleştiriyor. Türkiye'nin dört bir yanından yüzün üzerinde üye firmayı bir araya getirecek zirve, batı ve doğu, kuzey ve güney arasındaki ticari ağları örmeyi ve güçlendirmeyi de hedefliyor. TÜGİK Genel Başkanı Erkan Güral zirveyle ilgili olarak, “Konfederasyonumuzun tarihinde ilk defa düzenlenecek bu etkinlik, üyelerin gerçek anlamda ‘TÜGİK Ticaret Mozağini’ deneyimlemesi için eşsiz bir fırsat olacak. Türkiye'nin dört bir yanından TÜGİK üyeleri birbirleriyle tanışma ve ticaret hacmini geliştirme fırsatı yaratılacaktır” dedi.

Her katılımcı firmanın diğer üyelerle randevulu toplantılar yapabilmeleri için firmalara özel masalar organize edilecek etkinlikte, firmalarındaki diğer yöneticiler ve satış/satın almadan sorumlu temsilcileriyle tanışmak için de fırsatlar yaratılacak. Konferans sırasında Business Networking Akademi tarafından düzenlenecek Speed Networking etkinliğiyle birkaç saat içerisinde onlarca TÜGİK üyesiyle hızlı tanışma ve kartvizit alışverişi yapma imkanını yakalayacak.

Zirve sadece TÜGİK’e kayıtlı firma ve üyelerine açık olacak. Üye firmalar kayıtlarını, TÜGİK Merkezi (Tel: 0552 405 18 88) arayarak gerçekleştirebilecekler.

http://www.yapi.com.tr/etkinlikler/tugik-birinci-isbirligi-zirvesi_90004.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!