Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Ulusal Mimarlık Öğrencileri Buluşması 10.5

Türkiye'nin farklı bölgelerinden mimarlık bölümü öğrencilerini ve mimarlık ile diğer sanat dallarından önde gelen isimleri bir araya getiren "Ulusal Mimarlık Öğrencileri Buluşması", mimarlık öğrencilerinin öğrenim süreçlerinde deneyimleme fırsatı bulamadıkları atölye çalışmaları, tartışmalar, söyleşiler, geziler gibi etkinlikleri birleştirerek

yapi.com.tr

Buluşmalar

Ulusal Mimarlık Öğrencileri Buluşması 10.5
BAŞLANGIÇ TARİHİ: 29 Ocak 2011
BİTİŞ TARİHİ: 4 Şubat 2011
YER: Dokuz Eylül Üniversitesi Mimarlık Fakültesi, İzmir
DÜZENLEYEN: UMÖB 10,5 Organizasyon Komitesi tarafından, Mimarlar Odası İzmir Şubesi ve Dokuz Eylül Üniversitesi Mimarlık Fakültesi desteğiyle.
+ Ajandama Ekle

ürkiye'nin farklı bölgelerinden mimarlık bölümü öğrencilerini ve mimarlık ile diğer sanat dallarından önde gelen isimleri bir araya getiren “Ulusal Mimarlık Öğrencileri Buluşması”, mimarlık öğrencilerinin öğrenim süreçlerinde deneyimleme fırsatı bulamadıkları atölye çalışmaları, tartışmalar, söyleşiler, geziler gibi etkinlikleri birleştirerek öğrencilerde farkındalık ve etkileşim sağlamayı amaçlıyor.

“Ulusal Mimarlık Öğrencileri Buluşması” (UMÖB), UMÖB 10,5 Organizasyon Komitesi tarafından ve diğer üniversitelerin mimarlık öğrencilerinin, Mimarlar Odası İzmir Şubesi'nin ve Dokuz Eylül Üniversitesi Mimarlık Fakültesi ile sponsorların desteğiyle gerçekleştiriliyor.

İlki 1997 yılında Ankara Gazi Üniversitesi'nde düzenlenen ve sonrasında sırasıyla İstanbul, Ankara, İzmir, Trabzon ve Gazi Magusa şehirlerine uzanan etkinlik dizisinin “10,5”uncu ayağı olacak organizasyon, mimarlık öğrencilerinin sadece mimarlık uğraşı ile değil diğer sanat dallarıyla da tanışmasını teşvik edecek. Buluşma 10,5’ta müzik, resim, heykel, karikatür, fotoğraf ve mimari tasarım algısı konularında atölye çalışmaları ve söyleşiler düzenlenecek.

29 Ocak – 04 Şubat 2011 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan “Ulusal Mimarlık Öğrencileri Buluşması”nın bu seneki konsepti “35e50” ismini taşıyacak. 85 kayıtlı katılımcının yer alacağı etkinlikte, atölyeler dışındaki faaliyetler herkesin katılımına açık olarak gerçekleştirilecek.

Detaylı bilgi için lütfen tıklayınız.

http://www.yapi.com.tr/etkinlikler/ulusal-mimarlik-ogrencileri-bulusmasi-10-5_85024.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!