Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Uluslararası Plastik Konferansları İstanbul'da

Türk Plastik Sanayicileri Araştırma, Geliştirme ve Eğitim Vakfı (PAGEV), sektörün dünya gündemini takip edebilmesi ve rekabet gücünü artırabilmesi için iki önemli organizasyona imza atıyor. 11. CEE - PET & Balkan Pazarı ve 5. Küresel Klor-Vinil (PVC) Pazarları Konferansları, PAGEV ve Centre for Management Technology (CMT) iş birliğinde Haziran

yapi.com.tr

Toplantılar

Uluslararası Plastik Konferansları İstanbul'da
BAŞLANGIÇ TARİHİ: 7 Haziran 2010
BİTİŞ TARİHİ: 8 Haziran 2010
YER: Polat Renaissance Hotel, İstanbul
DİĞER BİLGİLER: T: (212) 273 23 32/ 25
+ Ajandama Ekle

Türk Plastik Sanayicileri Araştırma, Geliştirme ve Eğitim Vakfı (PAGEV), sektörün dünya gündemini takip edebilmesi ve rekabet gücünü artırabilmesi için iki önemli organizasyona imza atıyor. 11. CEE - PET & Balkan Pazarı ve 5. Küresel Klor-Vinil  (PVC) Pazarları Konferansları, PAGEV ve Centre for Management Technology (CMT) iş birliğinde Haziran ayında art arda gerçekleşiyor. Yerli ve yabancı 33 konuşmacının katılacağı uluslararası konferanslar, PAGEV’in girişimleri ile bu yıl İstanbul’da yapılacak.

PAGEV’in sektörün gelişmesi adına düzenlediği ilk etkinlik olan 11. CEE - PET & Balkan Pazarı Konferansı, 7- 8 Haziran 2010 tarihlerinde Polat Renaissance İstanbul Hotel’de gerçekleşecek. Konferansta; Avrupa Birliği PET pazarı, ham madde trendleri ve Ortadoğu’daki yeni kapasiteler, Avrupa Birliği’nin gıda ile ilgili RPET alanındaki yeni mevzuatının etkileri ve sürdürülebilirlik çerçevesinde geri dönüşüm konuları hakkında alanında uzman konuşmacılar tarafından sunumlar yapılacak. PET sektöründeki yeni gelişmeler ve özellikle Balkan pazarları hakkında katılımcılarla önemli bilgiler paylaşılacak.

PAGEV tarafından hayata geçirilecek bir diğer etkinlik olan 5. Küresel Klor-Vinil (PVC) Pazarları Konferansı’nda ise Avrupa ve Amerika’daki geleneksel pazarlardan Hırvatistan, Rusya, Ukrayna, Ortadoğu, Asya, Afrika, Brezilya ve Türkiye’deki gelişen pazarlara kadar küresel PVC pazarındaki ticaret ve üretimdeki değişiklikler ile beklentiler anlatılacak. 10-11 Haziran 2010 tarihlerinde Polat Renaissance İstanbul Hotel’de gerçekleştirilecek konferansta, dünyanın ekonomik durumu, 2010 ve 2011 yılından beklentiler, EDC-VCM-PVC tedarik durumu, klor-alkali pazarı, değişen ticari koşullar ve navlun beklentileri ile sektördeki başlıca uygulamalar gibi güncel konular da gündeme gelecek.

PAGEV, plastik sektörünü peş peşe gerçekleşecek 11. CEE - PET & Balkan Pazarı ve 5. Küresel Klor-Vinil (PVC) Pazarları Konferanslarına davet ediyor. Konferanslarla ilgili daha detaylı bilgiye www.pagev.org.tr adresinden ulaşılabilir.

CMT Şirketi Hakkında

Centre for Management Technology (CMT) şirketi 1983 yılında kuruldu. CMT, kurulduğu günden bu yana orta ve üst düzey şirket yöneticilerine yönelik verimliliği artırmak ve rekabeti korumaya yardımcı olmak için teknik ve ticari bilgileri güncel tutmak adına çalışıyor. CMT, en son bilgi ve gelişmeler ışığında çeşitli sektörler için her yıl dünya çapında 60 etkinliğe ev sahipliği yapıyor.

http://www.yapi.com.tr/etkinlikler/uluslararasi-plastik-konferanslari-istanbulda_79882.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!