Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
SONRAKİ HABER: Gaziantep Halı Fuarı
BÖLÜM SPONSORU

Uluslararası Sanayi ve Endüstriyel Teknoloji Fuarı "Hannover Messe"

Uluslararası Sanayi ve Endüstriyel Teknoloji Fuarı 'Hannover Messe", 20-24 Nisan 2020 tarihleri arasında Almanya’nın Hannover şehrinde düzenlenecek.

yapi.com.tr

Fuarlar

Uluslararası Sanayi ve Endüstriyel Teknoloji Fuarı "Hannover Messe"
BAŞLANGIÇ TARİHİ: 20 Nisan 2020
BİTİŞ TARİHİ: 24 Nisan 2020
YER: Almanya, Hannover
DÜZENLEYEN:

Deutsche Messe A.G.

WEB ADRESİ:

https://www.hannovermesse.de/home

+ Ajandama Ekle

Deutsche Messe A.G. tarafından düzenlenen ve "Endüstriyel Dönüşüm" temasıyla gerçekleşecek Hannover Messe’de, Türkiye'yi 200'den fazla katılımcı temsil edecek. 30 endüstri dalını bir araya getiren fuara katılan firmalar dünya genelinden 200 bin ziyaretçiyle bir araya gelecek.

Yaklaşık 6 bin katılımcının son teknoloji ürünlerini sergileyeceği fuarda, teknolojik değişimin anahtar faktörleri olarak dijitalleşme, bireyselleşme ve karbonsuzlaştırma mega trendleri ele alınacak. Otomasyon, Hareket&Sürücüler, Dijital Ekosistemler, Enerji Çözümleri, Tasarlanmış Parçalar ve Çözümler ve Gelecek Merkezi ve Lojistik kategorilerinde dijital endüstrinin son yenilikleri Hannover Messe'de sergilenecek.

Endüstriyel dönüşüm hızının dünya tarihinde görülmemiş bir hıza eriştiğine ve bu dönüşümün Hannover Messe’de izlenebildiğine dikkat çeken Deutsche Messe Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Jochen Köckler şunları söyledi: “Hannover Messe bütüncül endüstriyel dönüşüm süreci ile bu sürecin devam eden odağını bağdaştıran tek ticari fuardır. Çok sektörlü katılımcı tabanımızın çeşitliliği ve uzmanlığı ile endüstriyel dönüşüm konusundaki öncü teması sayesinde Hannover Messe, küresel ve dijital olarak entegre bir endüstriyel sektör için tüm trendlerin izlenebildiği yenilikçi bir vitrindir.”

“Makine endüstrisi için mükemmel bir platform”
Sanayicilerin birkaç yıl öncesine kıyasla çok farklı gereksinimlerle karşı karşıya olduğuna dikkat çeken Köckler, endüstriye talep odaklı bir zeminin hâkim olduğunu ve bunun Ar-Ge sektörü ile imalat, lojistik ve enerji tedarik teknolojisi sağlayıcılarına yeni görevler yüklediğini belirterek şunları söyledi: “Buradaki zorluk, bu dönüşüm sürecini kontrol altına almak ve aktif olarak şekillendirmektir. Bununu başarmak Endüstri 4.0, Lojistik 4.0, yapay zeka, 5G, karbondioksitsiz üretim, hafif tasarım ve elektrikli dalış teknolojisi gibi alanlara yatırımla mümkündür. Bu teknolojileri kapsamlı biçimde ele alan Hannover Messe'nin endüstriyel dönüşüm konusundaki bütünsel odağı, onu makine mühendisliği endüstrisinden gelen katılımcılar için mükemmel bir platform haline getirmektedir.”

Partner ülke Endonezya olacak
Her yıl yeni bir ülkenin partner katılımcı olduğu Hannover Messe'de bu yıl partner ülke Endonezya olacak. Güneydoğu Asya Ülkeleri Birliği'nin en büyük ekonomisi olan Endonezya, ekonomisini canlandırmak üzere yürüttüğü programı "Endonezya’yı 4.0 Yapmak" başlığıyla Hannover Messe'de tanıtacak.

Katılımcı firma ve ziyaretçilerin büyük bir merakla beklediği Hannover Messe bünyesinde düzenlenen konferans ve forum programı da bu yıl yine bütün ihtiyaçlara cevap verecek ve her biri alanında uzman isimler konferans ve forumlar da bir araya gelecek.

http://www.yapi.com.tr/etkinlikler/uluslararasi-sanayi-ve-endustriyel-teknoloji-fuari-hannover-messe_175329.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!