Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

“Uluslararası YAPI /TURKEYBUILD 2009 İstanbul Fuarı" 32. Kez Kapılarını Açtı

Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi/Beylikdüzü’nde gerçekleştirilen Uluslararası YAPI/TURKEYBUILD 2009 İstanbul Fuarı yerli yabancı, yapı sektörüne yön veren tüm firmaları bir araya getiriyor.

1

Fuarlar

“Uluslararası YAPI /TURKEYBUILD 2009 İstanbul Fuarı" 32. Kez Kapılarını Açtı
BAŞLANGIÇ TARİHİ: 6 Mayıs 2009
BİTİŞ TARİHİ: 10 Mayıs 2009
YER: Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi, Beylikdüzü, İstanbul
DÜZENLEYEN: Yapı-Endüstri Merkezi
DİĞER BİLGİLER: T: (212) 266 70 70 F: (212) 266 70 10
+ Ajandama Ekle

üyap Fuar ve Kongre Merkezi/Beylikdüzü’nde gerçekleştirilen Uluslararası YAPI/TURKEYBUILD 2009 İstanbul Fuarı yerli yabancı, yapı sektörüne yön veren tüm firmaları bir araya getiriyor.

Düzenlendiği ilk yıldan beri sektör profesyonellerinin verdikleri destek ve katkıyla yapı sektörünün tüm bileşenlerini bir araya getiren en büyük ve en önemli yapı malzemeleri fuarı olma özelliğini taşıyan Uluslararası YAPI/TURKEYBUILD İstanbul Fuarı, bu sene de katılımcılara sektöre yön verecek yenilikleri sergileyecek. Yapı-Endüstri Merkezi tarafından düzenlenen, her geçen gün büyümekte ve gelişmekte olan Türk yapı pazarına ulaşmanın en etkili yolu olan Uluslararası YAPI/TURKEYBUILD Fuarları’nın ilki olan İstanbul Fuarı bu yıl da 60.000 m2 alanda, üretim alanlarına göre gruplanmış 10 ayrı salon ve açık alanda gerçekleşecek.

Uluslararası YAPI/TURKEYBUILD İstanbul Fuarı "Türk Yapı Sektörünün ve Bölgenin En Büyük Fuarı" niteliğinde...

Türk inşaat sektörünün uluslararası anlamda gelişmesine katkıda bulunacak Uluslararası YAPI/TURKEYBUILD 2009 İstanbul Fuarı, yaklaşık 50 ülkeden 810 firmanın katılımı, 10.266 ürün adedi, 1.282 ürün çeşidi ile "Türk Yapı Sektörünün En Büyük Fuarı" olma niteliğini taşıyor.
Ortadoğu, Kafkas ve Balkan Bölgesi’nin en büyük sergileme alanı, katılımcı ve ziyaretçisine sahip olan Uluslararası YAPI/TURKEYBUILD İstanbul Fuarı, sergilenen ürün çeşitliliğiyle de farkını gösteriyor.

Uluslararası YAPI/TURKEYBUILD İstanbul Fuarı’nı 2008 yılında, 96 Bin 230 Kişi Ziyaret Etti…

60.000 m2 alanda, üretim alanlarına göre gruplanmış 10 ayrı salon ve açık alanda her yıl büyüyerek katılımcı ve ziyaretçi sayısını arttırmayı başaran Uluslararası YAPI/TURKEYBUILD İstanbul Fuarı’nı geçen yıl, 96 bin 230 kişi ziyaret etti.

Türk yapı sektörünün yurtdışında tanıtımına da destek olan Uluslararası YAPI/TURKEYBUILD İstanbul Fuarı 2008 yılında, Başbakanlık Dış Ticaret Müsteşarlığı Alım Heyeti programı ve TOBB Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu desteğiyle; 20 yabancı ülkenin inşaat yatırımlarından sorumlu alım heyetinin katılımı ile gerçekleşti. Heyetlerin katılımı Başbakanlık Dış Ticaret Müsteşarlığı koordinatörlüğünde, İstanbul Maden ve Metaller İhracatçı Birlikleri Genel Sekreterliği (İMMİB) ile Orta Anadolu İhracatçı Birlikleri Genel Sekreterliği (OAİB) organizatörlüğünde gerçekleştirildi. Azerbaycan, Arnavutluk, Umman Sultanlığı, Beyaz Rusya, Bahreyn, Gürcistan, Irak, İsrail, Kuveyt, Moldova, Özbekistan, Rusya Federasyonu, Filistin, Suriye, Ukrayna, Lübnan, Ürdün, Güney Kore, Bulgaristan ve Katar’dan katılan öncü firma temsilcileri, mimarlar odası, sanayi ve ticaret odası, mühendisler odası, işadamları birlikleri başkan ve üyelerinden oluşan alım heyetleri, daha önceki yıllarda olduğu gibi, Türk Yapı Sektörü’nün uluslararası alandaki faaliyetlerine olumlu katkılar sağladı.

Uluslararası YAPI/TURKEYBUILD 2009 İstanbul Fuarı’nın yurtdışında tanıtımı için çalışmalara şimdiden başlayan Yapı-Endüstri Merkezi, bu yıl hem katılımcı firma hem de ziyaretçi sayısında önemli gelişmeler olacağını belirtti. 

Detaylı bilgi için lütfen tıklayınız.


http://www.yapi.com.tr/etkinlikler/uluslararasi-yapi-turkeybuild-2009-istanbul-fuari-32-kez-kapilarini-acti_65373.html

Read Comment Section
1 Yorum Yorum Yaz
  • ÇOK GUZEL YANITLA
1 yorumdan 1 tanesi gösteriliyor. 
Yorumunuzu ekleyin
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!