Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

WOHA İstanbul'a Geliyor

Sürekli evrim ve yenilik ortaya koyarak her projelerinin potansiyeline özgü tepkiler yaratan dünyaca ünlü mimarlık ofisi WOHA'nın kurucu ortakları Wong Mun Summ ve Richard Hassell, Yapı-Endüstri Merkezi'nin konuğu olarak İstanbul'a geliyor. Arçelik ana sponsorluğunda 10 Şubat 2011'de Yapı-Endüstri Merkezi'nde gerçekleştirilecek olan "Son

yapi.com.tr

Toplantılar

WOHA İstanbul'a Geliyor
BAŞLANGIÇ TARİHİ: 10 Şubat 2011 19:00
YER: Yapı-Endüstri Merkezi, Fulya, İstanbul
DÜZENLEYEN: Yapı-Endüstri Merkezi tarafından, Arçelik ana sponsorluğunda.
DİĞER BİLGİLER: A: Fulya Mah. Yeşilçimen Sok. No:12/430 Fulya - İstanbul T: (212) 266 70 70 F: (212) 266 70 10
+ Ajandama Ekle

apı dünyasının bilgi merkezi olarak 42 yıldır faaliyet gösteren Yapı-Endüstri Merkezi, dünyanın önde gelen tasarımcı ve mimarlarını sektörün ilgilileriyle bir araya getirerek, sektördeki mesleki iletişim ortamı kalitesinin yükseltilmesini ve dünya tasarım pratiği bileşenlerinin Türkiye’de de eş zamanlı olarak tartışılabileceği ortamlar yaratmayı amaçlıyor. Bu kapsamda, dünyaca ünlü mimar ve tasarımcıları ağırlayan Yapı-Endüstri Merkezi’nin 2011 yılı içindeki ilk konuğu, Güneydoğu Asya’nın dünyaca ünlü ve uluslararası ödüller ile onurlandırılmış mimarlık ofisi WOHA olacak.

WOHA’nın kurucu ortakları Wong Mun Summ ve Richard Hassell, 10 Şubat 2011 Perşembe günü saat 19.00’da Yapı-Endüstri Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan konferansta deneyimlerini paylaşacak.



Çok disiplinli tasarım ofisi olarak yaratıcı projelere imza atan Summ ve Hassell, Arçelik ana sponsorluğunda ve Sumahan Otel hizmet sponsorluğunda düzenlenecek olan konferansta, Singapur merkezli ofislerinde yarattıkları çağdaş mimarlık yaklaşımlarını, çalışmalarından örnekler eşliğinde aktaracak.


Program

18:30 – 19:00
Kayıt
19:00 – 19:05 Açılış Konuşmaları
19:05 – 20:00 “WOHA | Son Çalışmalar” Konferansı | Wong Mun Summ & Richard Hassell
20:05 – 20:20 Wong Mun Summ & Richard Hassell Genel Değerlendirme ve Soru-Cevap
20:20 – 20:45 İkram

Simultane olarak İngilizce’den Türkçe’ye çevrilecek olan ve sınırlı kontenjanı bulunan konferansa katılım için kayıt yaptırmak gerekiyor. Kayıt için lütfen tıklayınız.

WOHA ve Arçelik hakkında detaylı bilgi için lütfen ilerleyiniz. >>>>>>>>

Wong Mun Summ ve Richard Hassell (WOHA) Hakkında

WOHA, 1994 yılında Wong Mun Summ ve Richard Hussel tarafından Singapur’da kuruldu. Güneydoğu Asya’da yer alan bir mimarlık ofisi için görülmemiş sayıda ve nitelikte mimari ödüle sahip olan bu pratik, uluslararası anlamda prestijli projeler üretirken, mimarlık eğitimine ve profesyonel oluşumlara aktif olarak katkıda bulunmaya da devam ediyor.



Özgül pratikleri dahilinde sürekli evrim ve yenilik içererek projeler ortaya koyan WOHA ekibi, her projeyi bütünsel bir vizyonla ele alıyor. Ekip master planlama, mimarlık, iç mekan tasarımı, peyzaj tasarımı, aydınlatma ve mobilya tasarımı gibi mimarlık sürecinin tüm bileşenlerini ele alan bir üretim kurgusuna sahip…

WOHA, yerel bağlamda ve geleneksellikte oluşturduğu güçlü farkındalık ile çağdaş mimarlık formlarının ve düşüncelerin iç içe geçmiş, özgün bileşimlerini yaratıyor. Öte yandan pratiğin sürdürülebilir mimarlık üretimine ve duyarlı mekanlar oluşturma sürecine karşı bağlılığı da, çalışmalarında ön plana çıkan bir diğer ilke oluyor.

Summ ve Hussel diğer yandan da Singapur’da profesyonel etkinliklere katkıda bulunuyor. Örneğin Wong Mun Summ, 1999 – 2005 yılları arasında Singapur Kentsel İyileştirme Kurumu Yönetim Kurulunda görev alarak, kente yönelik büyük kalkınma önerileri üzerine tasarım danışmanlığı verdi. Richard Hassell da “DesignSingapore” Konseyi ile Singapur Yapı ve İnşaat Kurumu’nda yönetim kurulu üyesi olarak katkılarını sürdürüyor. İkili Avustralya, Hong Kong, A.B.D ve İngiltere’deki üniversitelerde de ders veriyor.

Son dönemde tamamlanan WOHA projeleri arasında şunlar sayılabilir: “Newton Suites” ve “1 Moulmein Rise” Konut Blokları / Singapur; Alila Villas Uluwatu Resort / Bali; “The Met” Yüksek Yoğunluklu Konut / Bangkok; “Stadium MRT” ve “Bras Basah MRT” Aktarma İstasyonları / Singapur; Crowne Plaza Hotel / Changi Havaalanı; InterContinental Sanya Resort / Çin ve Singapur Sanat Okulu.

Ekibin kazandığı ödüller arasında ise 2007 Ağa Han Mimarlık Ödülü, 2010 Uluslararası RIBA Ödülü, 2010 Uluslararası Gökdelen Ödülü (International Highrise Award) ve Dünya Mimarlık Festivali Ödülleri bulunuyor.


Arçelik Hakkında


Dayanıklı tüketim sektöründe üretim, pazarlama ve satış sonrası hizmetleri ile faaliyet gösteren Arçelik A.Ş., 17.000 bin çalışanı, dört ülkede yer alan 11 ayrı üretim tesisi, dünyanın dört bir yanındaki satış ve pazarlama şirketleri ve kendisine ait markalarıyla (Arçelik, Beko, Grundig, Altus, Blomberg, ElektraBregenz, Arctic, Leisure, Flavel) yüzden fazla ülkede ürün ve hizmet sunuyor. Yenilikçi ve dinamik yapısı ile, Türkiye pazarındaki liderliğinin yanı sıra uluslararası pazarlarda da faaliyetlerini arttırarak Avrupa pazarının ilk beş oyuncusundan biri konumuna gelen Arçelik, perakende sektöründe edinmiş olduğu tartışmasız liderliği kurumsal alanda da devam ettirmeyi hedefliyor.

Arçelik A.Ş., kurumsal hizmetler dendiğinde sektörde ilk akla gelen isim olma vizyonundan hareketle, ilgili alanda farklı ürün gruplarına yönelik hizmetlerini tek çatı altında birleştiriyor. Bu yapı altında inşaat, mimarlık ve gayrimenkul sektöründe çözüm ihtiyacı olan firma ve müşterilerin konut, işyeri, otel ve yaşam alanlarına yönelik tüm projelerinde hazır mutfak, ankastre ve iklimlendirme ürünleri başta olmak üzere tüm ihtiyaçlarına cevap verebilecek geniş bir ürün yelpazesi sunan firma, konusunda uzman ekipleri ile kurumsal çözüm ortağı yaklaşımı sergiliyor. Söz konusu yaklaşımı da, mimarlık ve yapı kültürünün geliştirilmesine yönelik çalışmaları kapsamında Yapı-Endüstri Merkezi ile birlikte gittiği işbirliğiyle ve 2011 yılının ilk YEM Konferansı’na verdiği destekle pekiştiriyor.

Arçelik Kurumsal Satışlar Birimi’nin misyonu, kurumsal müşterilerin ihtiyaçlarını, girişimci bir anlayışla, en hızlı ve doğru biçimde analiz edip, ihtiyaca uygun ürün ve çözümlerle, en doğru zamanda buluşturmak, dolayısıyla müşterileri nezdinde vazgeçilmez bir çözüm ortağına dönüşmek olarak açıklanıyor. Modüler mutfak mobilyası ve mutfağa dair her türlü ihtiyacın çözümlendiği ürünler, geniş seçenekleri ve deneyimli mimar kadrosu ile müşterilere sunuluyor ve toplu projelerde farklı ihtiyaçlara yönelik farklı proje çözümleri üretiliyor. Kaliteli ürün ve kusursuz hizmet çatısı altında “Nobilia” ürünleri ile en yenilikçi ve estetik çözümler, “Spagnol” markası ile ise estetikte mükemmelliğe ulaşan ürün gamları tüketiciler ile buluşturuluyor.

Konut projelerine yönelik olarak tasarımı ve teknolojisi ile fark yaratan ankastre ve tüm diğer solo beyaz eşya ürünleri, elektronik ürünler, küçük ev aletleri ve klima üniteleri, ilgili alanda her çeşit kurumsal ihtiyaca cevap verebilecek bir ürün yelpazesi ve hizmet alt yapısı ile sunuluyor. İklimlendirme alanında Arçelik, müşterilerine “Multi inverter”, VRS sistem ürünleri, ısı pompaları, ısı geri kazanım üniteleri, ısıtma ürünleri ve klima santralleri ile hizmet sunuyor. Arçelik, uzman mühendis kadrosu ile her türlü proje için çözümler üretebiliyor ve süreç yönetiminde yer alarak müşterilerine destek oluyor. Gebze'de bulunan ve Avrupa'nın en büyük klima üretim tesisi olan Arçelik tesislerinde VRS sistemler lokal olarak imal ediliyor. Arçelik A.Ş., yüksek enerji verimliliğine haiz iklimlendirme ürünleri, tasarımı, yüksek kalitesi, fonksiyonelliği ile öne çıkan ankastre ürünleri ve modüler mutfak sistemleri başta olmak üzere çevreye duyarlı tüm ürün gamı ile farkını ortaya koyuyor ve kurumsal çözüm ortağı olarak müşterilerinin yanı başında yer alıyor.
www.arcelik.com.tr

http://www.yapi.com.tr/etkinlikler/woha-istanbula-geliyor_85051.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!