Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

XXII. Uluslararası Mimarlık Kongresi’ne Dünyanın En Önemli Mimarları Katılacak

30 Haziran – 10 Temmuz 2005'de İstanbul'da yapılacak olan XXII. Uluslararası Mimarlık Kongresi’ne katılacak dünyaca ünlü mimarlardan bazıları şimdiden belli oldu.

yapi.com.tr

Toplantılar




BAŞLANGIÇ TARİHİ: 30 Haziran 2005
BİTİŞ TARİHİ: 10 Temmuz 2005
+ Ajandama Ekle

0 Haziran – 10 Temmuz 2005'de İstanbul'da yapılacak olan XXII. Uluslararası Mimarlık Kongresi’ne katılacak dünyaca ünlü mimarlardan bazıları şimdiden belli oldu. Her biri çağdaş mimarlığın oluşmasına önemli katkılarda bulunan bu isimler, Kongrede konuşmacı olarak yer alacaklar. Kongreyi izleyenler, daha önce yapıtlarını ders kitaplarında ve mimarlık alanındaki önemli yayınlarda gördükleri, kitaplarını okudukları ‘efsane’ isimleri dinleme ve onlarla tanışma olanağı bulacaklar.

UIA (Union of International Architects) tarafından 1948 yılından beri üç yılda bir organize edilen Kongrenin, 10 bin dolayındaki katılımcıyla, Habitat II' den sonra ülkemizde düzenlenen en yüksek katılımlı konferans olması bekleniyor.

Dünyanın mimarlık alanındaki en önemli organizasyonu olarak kabul edilen Kongreye
TMMOB Mimarlar Odası ev sahipliği yapıyor. XXII. İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından desteklenen Uluslararası Mimarlık Kongresi’nin organizasyonunu, Habitat II’ nin de organizasyonunu yapmış olan İSEVV (İKON-SETUR-VİSİTUR-VİP) Konsorsiyumu üstleniyor.

Kale Grubu’nun ana sponsorluğunda gerçekleştirilen XXII. Uluslararası Mimarlık Kongresi’nin ortak sponsorları Eczacıbaşı VitrA ve Nurus. Resmi sponsorlar ise, T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) ve İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ). Kongre’nin etkinlik sponsoru Tekfen Grubu; destekleyici sponsor ise Arcelor.

Kongreye katılarak konferanslar verecek olan dünyanın önde gelen mimarlarından bazıları ekte sunulmuştur.

http://www.yapi.com.tr/etkinlikler/xxii-uluslararasi-mimarlik-kongresine-dunyanin-en-onemli-mimarlari-katilacak_25337.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!