Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Yaratıcı Endüstriler Fuarı

'Yaratıcı Endüstriler Fuarı' 22 - 23 Şubat 2013 tarihleri arasında Hilton Kongre ve Sergi Merkezi’nde tasarım dünyasını bir araya getirecek.

yapi.com.tr

Fuarlar

Yaratıcı Endüstriler Fuarı
BAŞLANGIÇ TARİHİ: 22 Şubat 2013
BİTİŞ TARİHİ: 23 Şubat 2013
YER: Hilton Kongre Merkezi
ŞEHİR: İstanbul
DİĞER BİLGİLER:

T: Turkel Events - (212) 284 23 00 /183-184
events@turkel.com.tr

+ Ajandama Ekle

Ron Arad, Diego Gronda, George Lois, Stefan Sagmeister, Defne Koz, Marco Susani gibi tasarım dünyasının dahilerini ağırlayacak olan alldesign Tasarım Konferansı ile eş zamanlı olarak düzelenen "Yaratıcı Endüstriler; İç Mimari, Dekorasyon, Obje Tasarımları ve Ürünleri Fuarı"nda ulusal ve uluslararası tasarım markaları yer alacak.

Hilton Kongre ve Sergi Merkezi’nde 2000 metrekarelik bir alanda gerçekleşecek olan Yaratıcı Endüstriler Fuarı’nda tasarım dünyasındaki yenilikler kullanıcısına ulaşacak, katılımcılar yeni iş birliktelikleri yapabilecek.

İç mimari ve dekorasyon ürünleri tasarımcıları ve üreticileri, mimari proje ofisleri, teknolojik ürün tasarım firmaları, dijital tasarımcılar, kumaş, duvar kaplamaları, halı ve diğer yer kaplamaları desen tasarımcıları, aydınlatma ve aksesuarları tasarımcıları ve üreticilerinin yanı sıra STK ve sektörel yayınların da yer alacağı fuarda tasarım dünyasının son trendleri sergilenecek.

Yaratıcı Endüstriler Fuarı; Türkel Fuarcılık tarafından, KLK Gayrimenkul, BOSCH ve Arketipodesign/Designo eş ana sponsorluğunda, T.C. Kültür Bakanlığı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Türkiye İhracatçılar Meclisi, Endüstriyel Tasarımcılar Meslek Kuruluşu, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi ve Hilton İstanbul'un desteğiyle düzenleniyor.

http://www.yapi.com.tr/etkinlikler/yaratici-endustriler-fuari-_102971.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!