Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

"Yaşasın Mimari; Dünyaya Yerleşmek"

Serbest Mimarlar Derneği (SMD) tarafından yürütülen ve Avrupa Birliği’nin (AB) desteklediği Fragments of Living in Architecture (FOLIA) projesi kapsamındaki “Yaşasın Mimari” başlıklı 13 bölümlük belgeselin beşinci bölümü Emre Arolat’ın danışmanlığında “Dünyaya Yerleşmek” adıyla yayına gelecek.

yapi.com.tr

Diğer

"Yaşasın Mimari; Dünyaya Yerleşmek"
BAŞLANGIÇ TARİHİ: 19 Eylül 2009 10:30
YER: NTV
+ Ajandama Ekle

Serbest Mimarlar Derneği (SMD) tarafından yürütülen ve Avrupa Birliği’nin (AB) desteklediği Fragments of Living in Architecture (FOLIA) projesi kapsamındaki “Yaşasın Mimari” başlıklı 13 bölümlük belgeselin beşinci bölümü “Dünyaya Yerleşmek” adıyla yayına gelecek.

“Dünyaya Yerleşmek”, “Kentlerimizin büyük çoğunluğunu oluşturan konut yapıları bizler için "yuva" da olabiliyorlar mı?”, “İçinde yaşayanlar kadar dışarıdan bakanları da dikkate alıyorlar mı?”, “Hangileri nitelikli konut?”, “Devletin yaptığı "ucuz" konutlar bize gerçekten ucuza mı mal oluyor?”, “ Batılılar nasıl sosyal konutlar yapıyorlar?” sorularının cevaplarını Hollanda, Almanya, İspanya ve Türkiye'den örnekler üzerinden arayacak.

Emre Arolat’ın danışmanlığındaki beşinci bölümün konukları mimar Joaquin Torres, Madrid Belediyesi Sosyal Konut Projeleri Dairesi’nden mimar Carnen Amoros, Barcelona Belediyesi Sosyal Konut Dairesi mimar Joaquin Pasqual, mimar Dürrin Süer Kılıç, mimar Nuran Ünsal şeklinde sıralanıyor.

İSMD ve NTV’nin ortak yapımı olan mimarlık belgeseli, mekan kalitesinin yaşam kalitesini ne denli etkilediği konusunda farkındalık yaratmayı amaçlayarak, bunu iyi örnekler üzerinden anlatıyor.

 

 

 

http://www.yapi.com.tr/etkinlikler/yasasin-mimari-dunyaya-yerlesmek_72460.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!