Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Alarko Antalya'da Yatırıma Hazırlanıyor

Antalya’da büyük bir yatırım projesi hazırladıklarını kaydeden Alaton, Kepez ve Topallı bölgelerinde 2 bin - 2 bin 500 dönüm arazi satın aldıklarını bildirdi. Bu bölgede, küçük bir Belçika, İsveç ve Danimarka yaratma projesi gerçekleştirmek istediklerini vurguladı.

Radikal Gazetesi
Alarko Antalya'da Yatırıma Hazırlanıyor

Alarko Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Leyla Alaton, Antalya’da büyük bir proje hazırladıklarını belirterek, içinde golf ve diğer sosyal alanların yer alacağı, turizmle iç içe bir yaşam alanı yaratmak istediklerini söyledi. Leyla Alaton, Antalya Sanayici ve İş Adamları Derneği’nin (ANSİAD) düzenlediği ‘Girişimcilik ve Girişimci Kadınlar’ konulu toplantıya konuşmacı olarak katıldı. Antalyalı sanayici ve girişimcilere önerilerde bulunan Alaton, “Yakın çevrenize güvenip de sakın işe girişmeyin. Girişimcilik kendi bacağınızdan asılmak demektir. İşlerinizi profesyonellerle yapın. Gelin, damat, kuzen, yeğen diyerek iş vermeyin” dedi.

Antalya’da büyük bir yatırım projesi hazırladıklarını kaydeden Alaton, Kepez ve Topallı bölgelerinde 2 bin - 2 bin 500 dönüm arazi satın aldıklarını bildirdi. Bu bölgede, küçük bir Belçika, İsveç ve Danimarka yaratma projesi gerçekleştirmek istediklerini vurgulayan Alaton, şöyle konuştu:

“Antalya’da büyük bir yatırım düşünüyoruz. İçinde turizm, golf ve diğer sosyal alanların da yer alacağı turizmle iç içe bir yaşam alanı yaratmak istiyoruz. Turizme bağlı küçük bir Belçika, İsveç ve Danimarka yaratabilmek amacıyla Alarko Holding araziler aldı. Şu anda bu bölgeler Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından turizm yatırım sahası olarak geçtiği için şirket beklemede. Ne yapılacağını zaman gösterecek.”

Antalya’nın turizm, ekonomi, sanayi ve tarım sektöründe hızla geliştiğine işaret eden Alaton, “Antalya parlayan bir yıldız. Antalya imparator olabilme imkanı veren bir şehir. Burası hakikaten yıldızlardan biri... Çok çabuk ivme kazanan, çok da geleceği olan bir bölge” dedi. (aa)

 

http://www.yapi.com.tr/haberler/alarko-antalyada-yatirima-hazirlaniyor_77917.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!