Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Arte Verde, İstanbul’un Göbeğinde Her Yere Yakın

Pazarlama ve satışı RE/MAX Piramit Ofisi tarafından gerçekleştirilen ve Önalanlar İnşaat tarafından hayata geçirilen Arte Verde Projesi, Çamlıca eteklerinde Acıbadem’de temiz havanın merkezinde bir yaşam sunuyor.

yapi.com.tr
Arte Verde, İstanbul’un Göbeğinde Her Yere Yakın

Pazarlama ve satışı RE/MAX Piramit Ofisi tarafından gerçekleştirilen ve Önalanlar İnşaat tarafından hayata geçirilen Arte Verde Projesi, Çamlıca eteklerinde Acıbadem’de temiz havanın merkezinde bir yaşam sunuyor. Yeşil örtü ile çevrelenen Atre Verde sitesinde oturmaya başlayanlar, projenin Boğaziçi Köprüsü’ne ve Bağdat Caddesi’ne 6 km, Kadıköy’e 3.5 km, çevresindeki en yakın hastaneye ise 1 km mesafede yer alması nedeniyle, İstanbul’un merkezinde yaşamanın ayrıcalığını yaşıyorlar.

Projede, 14 dönümlük arazinin sadece 3 dönümü inşaat alanına ayrılıyor. 1 dönüm arazisi sosyal alanlara ayrılan projede, butik site konsepti yaratılıyor. 9 bloktan oluşan ve 90 dairenin yer aldığı proje, 10  farklı yaşam alanı sunuyor. Arte Verde Sitesi’nde 240 metrekare ile 310 metrekare arasında değişen son bahçe ve çatı dublekslerinin metrekare fiyatı 4 bin liradan satışa sunuluyor. Pojede yer alan bahçe dubleksi, bahçeli villa ayrıcalığı sunuyor.

Temiz havanın simgesi olan projede yer alan, yeşillikler arasındaki yürüyüş parkuru, tenis kortu, basketbol sahası, kapalı spor salonu ve  önü açılabilen kapalı yüzme havuzu  ile sağlıklı yaşam alanları oluşturuluyor. Projede, yeşil ile maviyi birleştiren gölet, çam ağaçlarının gölgesi ile huzur sağlıyor.

http://www.yapi.com.tr/haberler/arte-verde-istanbulun-gobeginde-her-yere-yakin_75402.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!