Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Aşkale Çimento, 5 yılda 25 milyon YTL vergi ödedi

Aşkale Çimento, 2005 yılında 367 bin YTL’lik kurumlar vergisi ve 732 bin YTL’lik yatırım indirimi stopajı olmak üzere devlete verdiği vergi ile rekortmen listesine girdi.

Zaman Gazetesi



b>Aşkale Çimento, 2005 yılında 367 bin YTL’lik kurumlar vergisi ve 732 bin YTL’lik yatırım indirimi stopajı olmak üzere devlete verdiği vergi ile rekortmen listesine girdi. Vergi Dairesi Başkanı Abdulkayyum Karayel ve Aşkale Kaymakamı Yusuf Üstün, Aşkale Çimento Fabrikası’nı ziyaret ederek; vergi rekortmenliğinden dolayı takdir belgesi ve plaket verdi.

Törende konuşan Vergi Dairesi Başkanı Abdulkayyum Karayel, Aşkale Çimento’nun başarılarını istihdam ve yatırım üzerine kurmasının sevindirici olduğunu belirterek, “Erzurum ve bölgemizde benzeri kurumların sayılarının çoğalmasını arzuluyoruz. Aşkale Çimento gerçektende bu bölge insanı için bir gurur vesilesidir. Bizlerde bu gururu onlarla yaşıyoruz. Üreten ve ülkesine katkıda bulunan tüm kurumlara desteğimizi her zaman sürdüreceğiz. Aşkale Çimento’nun başarılarının devamını diliyoruz.” dedi.

Aşkale Çimento’nun Aşkale ismini dünyaya duyurduğunu söyleyen Aşkale Kaymakamı Yusuf Üstün, “Her gün biraz daha büyüyen, daha fazla istihdam yapan, daha fazla yatırım gerçekleştiren ve daha fazla adından söz ettiren Aşkale Çimento, bizim gururumuzdur. Fabrikanın ve şirketin bu noktalara gelmesinde katkıları olan herkese teşekkür ederiz. Trabzon Çimento’nun alınmış olması, Aşkale Çimento’nun atılımlarının ne kadar ciddi ve sağlam olduğuna işaret etmektedir.” diye konuştu.

Aşkale Çimento’nun 2000 yılından bu yana, direkt ve dolaylı vergilerden dolayı 25 trilyon lira vergi ödediğini belirten Aşkale Çimento Sanayi T.A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik, “Ürettikçe ve büyüdükçe devletimize olan katkımız artacaktır. Aşkale Çimento’nun bugün kamuya tek kuruş borcu yoktur. Bizim en önemli önceliklerimiz; yatırım, istihdam ve bize destek olan insanlara vefadır. Biz sahip olduğumuz sorumlulukların bilincindeyiz. Attığımız her adımda bizlere yürekten destek olanları utandırmamaya çalışıyoruz.” şeklinde konuştu. Konuşmaların ardından Aşkale Kaymakamı Yusuf Üstün, Başkan Lütfü Yücelik ve Genel Müdür Nihat Kılıç’a plaket ve takdir belgesi verdi.

http://www.yapi.com.tr/haberler/askale-cimento-5-yilda-25-milyon-ytl-vergi-odedi_46537.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!