Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

AutoCAD 2006 Ürün Ailesi Tanıtımları Dört İlde Gerçekleştirildi

AutoCAD 2006 Ürün Ailesi Tanıtımları Dört İlde Gerçekleştirildi

yapi.com.tr



utoCAD’in yeni sürümü AutoCAD 2006 ve AutoCAD 2006 tabanlı yazılımlar, Mayıs ayı içerisinde, Ankara, Bursa, İstanbul ve İzmir’de SAYISAL GRAFİK tarafından düzenlenen seminerler ile tanıtıldı. Seminerlerin ana teması “Fikirlerinizi Gerçekleştirin” idi.

Sayısal tasarım verisi yaratma, yönetme ve paylaşma konusunda, Yapı Tasarımı, Mekanik Tasarım, Altyapı ve Çoğulortam Sektörlerine yönelik çözümler üreten Autodesk’in, yazılım portfolyosunun yeni sürümlerini duyurması ile SAYISAL GRAFİK de, AutoCAD 2006 ürün ailesini Türkiye pazarına tanıtmak için bir dizi seminer düzenledi. 20. sürümü ile üretkenlikte yeni seviyeyi belirleyen AutoCAD 2006 ve Autodesk ürün ailesinin 2006 sürümlerinin tanıtıldığı seminerler sırası ile Ankara, Bursa, İstanbul ve İzmir illerinde yapıldı. Seminerlerde, Autodesk’in endüstrilere özel çözümleri tanıtıldı ve AutoCAD 2006’nın yanında; Autodesk Architectural Desktop 2006, AutoCAD Mechanical 2006, Autodesk Inventor Series 10, Autodesk Map 3D 2006 ve Autodesk Civil 3D 2006 yazılımları da gösterildi.

Ankara ve İstanbul’da, sabah ve öğleden sonra olmak üzere iki oturum, İzmir ve Bursa’da birer oturum ile gerçekleştirilen seminerler, katılımcılardan büyük ilgi gördü. Tüm dünyada “Fikirlerinizi Gerçekleştirin” ana teması ile tanıtılan 2006 ürün ailesinin, Türkiye tanıtımlarında da bu tema vurgulandı ve yeni ürün sürümlerinin, fikirlerin gerçeğe dönüştürülmesi konusunda kullanıcılara sunduğu araçlar tanıtıldı. Seminerlerin fuayelerinde SAYISAL GRAFİK Yetkili Satıcıları da standları ile yer aldı.

Autodesk 2006 ürün ailesinin 2 boyutlu çizim, temel kavramsal tasarım, ileri 3 boyutlu modelleme, canlandırma, veri yönetimi ve işbirliği için sağladığı ideal çözümler; üretkenlik ve günlük çizim işlerini hızlandırmak üzerine odaklanan yeni sürümlerin, Mekanik Tasarım, Yapı Tasarımı, Altyapı (İnşaat ve Arazi Uygulamaları, Haritacılık ve GIS) ve Çoğulortam sektörlerinde faaliyet gösterenlere sağladığı yeni araçlar seminerlerde öne çıkan konular arasındaydı.

AutoCAD 2006 ürün ailesi hakkında detaylı bilgiye www.sayisalgrafik.com.tr adresinden erişebilirsiniz.


SAYISAL GRAFİK™
1992 yılında İstanbul’da kurulmuş olan SAYISAL GRAFİK, Bilgisayar Destekli Tasarım, Mühendislik, Çizim, İmalat, Görselleştirme, Canlandırma, Videografik, Bilimsel Uygulamalar; Coğrafi Bilgi Sistemleri, Bilgisayar Grafik Sistemleri, Çoğulortam (multimedia) Uygulamaları ve Veri Yönetimi alanlarında dünyada yaygın kullanılan en gelişmiş ürünlere dayalı uygun çözümleri ülkemiz yararına kullanıma sunmak ve bu ürünler ile uyumlu yerli yazılımların geliştirilebilmesini sağlamak amacındadır.

Çözümlerini dünya endüstri standardı AutoCAD yazılımının yaratıcısı, dünya CAD/CAM/CAE/GIS yazılım pazarı lideri Autodesk’in temel tasarım araçlarına dayandıran SAYISAL GRAFİK, 1 Eylül 1992’de Autodesk’in Türkiye’deki tek Yetkili Dağıtıcısı unvanını almıştır.

Ülke çıkarlarını ön planda tutmayı, sektörel, toplumsal ve çevresel sorumluluklarını hiçbir zaman unutmamayı ilke edinmiş olan SAYISAL GRAFİK’in çözüm ürettiği pazarlar, Mekanik Tasarım ve İmalat, Yapı Tasarımı, İnşaat ve Arazi Uygulamaları, Haritacılık ve Coğrafi Bilgi Sistemleri ve Çoğulortam (Görselleştirme, Canlandırma, Videografik) olarak sıralanmaktadır.

Yukarıda adı geçen Autodesk ürünleri, Autodesk Inc.’in tescilli markalarıdır ve tüm hakları Autodesk Inc.’e aittir.
SAYISAL GRAFİK, SAYISAL GRAFİK Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi’nin tescilli markasıdır ve tüm hakları SAYISAL GRAFİK Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi’ne aittir.

http://www.yapi.com.tr/haberler/autocad-2006-urun-ailesi-tanitimlari-dort-ilde-gerceklestirildi_27934.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!