Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Barmek İnşaat İflas Etti

Barmek Holding bünyesinde faaliyet gösteren Barmek İnşaat ve Tesisat'ın Yargıtay yolu açık olmak üzere iflas ettiği açıklandı. Yargıtayda karar onana kadar ve yürürlüğe giren kadar şirket üzerindeki tüm ihtiyatı koruyucu tedbir kararlarının öncesinde olduğu gibi devamına karar verildi.

Referans Gazetesi
1


b>Barmek Holding bünyesinde faaliyet gösteren Barmek İnşaat ve Tesisat'ın Yargıtay yolu açık olmak üzere iflas ettiği açıklandı. Yargıtayda karar onana kadar ve yürürlüğe giren kadar şirket üzerindeki tüm ihtiyatı koruyucu tedbir kararlarının öncesinde olduğu gibi devamına karar verildi. Konuyla ilgili olarak önümüzdeki günlerde ayrıntılı bir açıklama yapacaklarını dile getiren şirket yetkilileri, kararın herhangi bir iflas kararı gibi değerlendirilmemesi gerektiğini belirterek, Yargıtay'a başvuracaklarını belirttiler. Barmek İnşaat Başkanı Vehbi Yılmaz'ın ise yurt dışında olduğu kaydedildi.

Emek Elektrik Endüstrisi A.Ş.'den gelen açıklamaya göre, Barmek Holding A.Ş.'nin Barmek İnşaat ve Tesisat A.Ş.'nin Emek Elektrik Endüstri A.Ş.'ye olan borcunu Nisan 2006 tarihinde üstlendiği belirtildi. Şirketin iflasına karar verilse de borcun teminatlarında ve tahsilinde değişiklik bulunmadığı kaydedildi.

Barmek Holding, elektrik teçhizatı ve savunma sanayi gereçleri imalatı, elektrik enerjisi üretim, iletim ve dağıtımı, altyapı ve üstyapı inşaat ve tesisatlarının anahtar teslimi taahhüt hizmetlerini 1969'dan bu yana yürütüyor. Barmek İnşaat'ın başlıca faaliyet alanları arasında baraj ve hidroelektrik santrallar, konut, fabrika ve sanayi tesisleri, alışveriş ve iş merkezleri, sağlık tesisleri, askeri tesisler, eğitim bina ve kompleksleri, turistik, spor ve sosyal tesis projeleri ve altyapı şebekeleri yer alıyor.

http://www.yapi.com.tr/haberler/barmek-insaat-iflas-etti_47209.html

Read Comment Section
1 Yorum Yorum Yaz
  • KOCA SIRKETI YİYİP BITIRDILER, YAZIK KOCA SIRKETE YANITLA
1 yorumdan 1 tanesi gösteriliyor. 
Yorumunuzu ekleyin
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!