Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Borusan, Comnet'i Bünyesine Kattı

Kurumsal internet servis sağlayıcılığı sektöründe hizmet veren ve Borusan iştiraki olan Bnet İletişim Hizmetleri A.Ş., Comnet İletişim Hizmetleri A

haber.com



b>Kurumsal internet servis sağlayıcılığı sektöründe hizmet veren ve Borusan iştiraki olan Bnet İletişim Hizmetleri A.Ş., Comnet İletişim Hizmetleri A.Ş.'yi satın aldı.

Kurumsal internet servis sağlayıcılığı sektöründe hizmet veren Bnet, bu satın almayla Comnet'in tüm müşteri tabanı, insan kaynakları ve altyapısını bünyesine kattı.

Düzenlenen basın toplantısında konuşan Borusan Holding Genel Müdürü Agah Uğur, ''Çok parçalı ve küçük ekonomik birimlerden oluşan sektörde, hedefimiz yatırımcı bir zihniyet içerisinde hareket etmek' dedi. Comnet Genel Müdürü Kemal Cılız ise 1995 yılında 4 girişimci tarafından, kurumsal internet servisi sunmak amacıyla kurulan şirketin 1998-2000 yılları arasında cirosunu yüzde 130-200 oranında artırdığını söyledi.

Bnet Genel Müdürü Hakan Akan da, Türkiye'de 2.500 civarında kurumsal internet kullanıcısı olduğunu, bu sayının önümüzdeki birkaç yıl içinde 50 bine çıkmasının beklendiğini ifade ederek, birleşmenin sektöre yeni bir soluk getireceğini kaydetti

http://www.yapi.com.tr/haberler/borusan-comneti-bunyesine-katti_1168.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!