Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Buderus'tan Herkese Kombisini Yenileme Fırsatı

Isısan, 31 Aralık 2009’a kadar sürecek kampanyası ile eski kombisini yenilemek isteyenlere büyük bir fırsat sunuyor. Eski kombisini Isısan bayilerine götürenler, yerine çok yüksek verimli, uzun ömürlü, güvenli, yüksek sıcak su kapasiteli Buderus kombilerinden birine, üstelik de indirimli fiyatlarla sahip olabiliyor.

yapi.com.tr
Buderus'tan Herkese Kombisini Yenileme Fırsatı

Isısan, 31 Aralık 2009’a kadar sürecek kampanyası ile eski kombisini yenilemek isteyenlere büyük bir fırsat sunuyor. Eski kombisini Isısan bayilerine götürenler, yerine çok yüksek verimli, uzun ömürlü, güvenli, yüksek sıcak su kapasiteli Buderus kombilerinden birine, üstelik de indirimli fiyatlarla sahip olabiliyor. Kampanya, Buderus klasik kombileri ve yoğuşmalı kombileri kapsıyor. Kampanya kapsamında Şekerbank, Halkbank ve Türkiye İş Bankası’nın sunduğu cazip kredi koşullarından da yararlanabilirsiniz.

Yüksek verim ile düşük miktarda yakıt tüketimi

Oda sıcaklığına göre işletme ve hassas oda sıcaklık kontrolüyle de düşük miktarda yakıt tüketimini destekleyen Buderus kombiler, uzun ömürlü, ara ve tam kapasitede çok sessiz çalışma, tam emniyet sistemi ile çalışabilme, düşük gaz basınçlarında ve düşük voltajda sorunsuz olarak çalışabilme özellikleriyle dikkat çekiyor. Gelişmiş otomasyon sistemi, sürekli sıcak su sağlama, pratik ve kolay montaj imkânı ile de ayrıcalığını ortaya koyuyor.

http://www.yapi.com.tr/haberler/buderustan-herkese-kombisini-yenileme-firsati_73273.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!