Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Burçin İnşaat'tan Amerikan Tarzı Malikâneler

Burçin İnşaat tarafından, Bademli'de inşa edilen, Florida Tarzı Amerikan mimarisine sahip malikâneler tamamlandı. Counrty Life adı verilen projede, 1200 metrekarelik bahçe ile 700 metrekare kullanım alanı olan malikâneler farklı stiliyle dikkat çekiyor.

Referans Gazetesi
Burçin İnşaat'tan Amerikan Tarzı Malikâneler

Burçin İnşaat tarafından, Bademli'de inşa edilen, Florida Tarzı Amerikan mimarisine sahip malikâneler tamamlandı. Counrty Life adı verilen projede, 1200 metrekarelik bahçe ile 700 metrekare kullanım alanı olan malikâneler farklı stiliyle dikkat çekiyor. Burçin İnşaat AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Naci Şahin, 28 yılı aşkın bir süredir iş merkezleri ve konut projelerinde kendini kanıtlayarak, uzmanlaşmış bir konuma geldiklerini belirterek prestij projeleri olan Country Life 2008 Bademli ile kavramları ve standartları tekrar belirlediklerini söyledi.

Projenin tüm altyapısının tamamlandığını ve ev sahiplerinin iç dekorasyonlarını tamamlamalarının ardından Country Life standartlarındaki eşsiz yaşama başlayabileceklerini kaydeden Şahin, "Country Life 2008 Bademli, lüks kavramına ve kaliteye Burçin İnşaat yorumunu getirdiğimiz Country Life 2008 Bademli'de yerli ve ithal en iyi malzemeyi en iyi işçilikle kullandık. Country Life 2008 Bademli, Burçin İnşaat AŞ'nin Fomara Meydanı'ndaki 5'inci iş merkezimiz olan Berk 2 Plaza'dan sonra Bursa'ya attığımız en seçkin imzadır" dedi.
 
İnce eleyip sık dokuduk

Yüzde 10'luk KDV indiriminin büyük bir avantaj sağladığına dikkati çeken Şahin, "Burçin İnşaat AŞ gerçekleştirdiği projelerle kendini ispat etmiş durumda. Burçin İnşaat tüm bilgi birikimini ve tecrübesini Country Life 2008 Bademli ile ortaya koyarak lüks kavramını ve inşaat standartlarını yeniden yorumlayarak tekrar belirlemiştir. Country Life 2008 Bademli'ye bakış açımız Burçin İnşaat AŞ'nin kendisini ifadesi ve standart belirleyen konumunu ortaya koymaya yönelikti. Country Life 2008 Bademli projesi mimari açıdan tasarımda ve uygulamada bizlere büyük bir keyif verdi. İnce eleyip sık dokuyarak, her birini büyük bir özenle inşa ettiğimiz malikânelerde site sakinlerinin keyifle yaşayacaklarını umuyoruz" diye konuştu.

http://www.yapi.com.tr/haberler/burcin-insaattan-amerikan-tarzi-malikaneler_69976.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!