Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Burdur’da Toplu Konut Yapımı İçin TOKİ ile Sözleşme İmzalandı

Burdur Belediye Başkanı Sebahattin Akkaya, Burdur Deprem evleri 2. nolu Gecekondu Önleme Bölgesine yapılacak olan 800 adet toplu konut için Başbaka

Zaman



b>Burdur Belediye Başkanı Sebahattin Akkaya, Burdur Deprem evleri 2. nolu Gecekondu Önleme Bölgesine yapılacak olan 800 adet toplu konut için Başbakanlık Konut İdaresi Başkanı (TOKİ) Erdoğan Bayraktar ile protokol sözleşmesi imzaladıklarını söyledi.

Toplu konutların tamamını TOKİ'nin yapacağını belirten Akkaya, konutların 18 ay içinde tamamlanacağını ifade etti. Toplu konut yapımı için Burdur Belediyesi'ne ait 70 dönüm arsayı TOKİ'ye verdiklerini bildiren Akkaya, yapılacak 800 konuttan, 115 tanesinin Burdur Belediyesi'ne verileceğini söyledi. Burdur Belediyesi toplantı salonunda bir basın toplantısı düzenleyen Akkaya, 115 konuttan belediyenin kasasasına 6 trilyon lira para gireceğini ifade etti.

28 Mart yerel seçimler öncesi Burdur halkına verdikleri sözleri bir bir yerine getirdiklerini belirten Akkaya, “Yerel seçimlerde Burdur halkından aldığım yetki ile hizmet vermeye devam edeceğim. Çalışmalarımızı 'Güçlü İktidar, Güçlü Belediye' anlayışı ile formüle ediyoruz. Kapalı, içine dönük, kavgacı, ben bilirim yönetim tarzı yerine, sivil toplum kuruluşları ile ortak çalışan yönetim tarzını benimsiyoruz. Yıllardır Burdur'luların hayellerinde olan toplu konut yapımının gerçekleşmesi için ilk startı protokol sözleşmesi yapararak verdik. Yapılacak olan 800 konuttan 640 tanesi 110 metrekarelik, 160 konut ise 126 karelik olacaktır." dedi. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Burdur'a toplu konut yapılmasına sıcak baktığını belirten Akkaya, toplu konut yapımının ilk harçını Başbakan'ın atacağını söyledi.

http://www.yapi.com.tr/haberler/burdurda-toplu-konut-yapimi-icin-toki-ile-sozlesme-imzalandi_21817.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!