Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Çalışınca Böyle mi Oluyor?

Yarım saatlik yağmurun ardından pek çok kesimi sular altında kalan İzmit'te vatandaşlar belediyenin hazırlattığı afişlere bakıp bakıp gülüyor.

Radikal Gazetesi
Çalışınca Böyle mi Oluyor?

arım saatlik yağmurun ardından pek çok kesimi sular altında kalan İzmit'te vatandaşlar belediyenin hazırlattığı afişlere bakıp bakıp gülüyor.

Sık sık sular altında kalan İzmit'te kanalizasyon ağırlıklı çalışmalar yürüten ve boş bulduğu her yeri yeşillendiren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi bunları kentin dört yanına astığı afişler ve pankartlarla vatandaşa da anlattı. Özellikle D-100 karayolu üzerindeki üstgeçitler 'Yağmur yağdığında ne çamur var, ne de sel basıyor. Çalışınca oluyor', 'İSU'nun üç yıllık altyapı yatırımı 169 milyon YTL' yazılı pankartlarla doldu.

Ancak dün sadece yarım saat yağan yağmur, kentin caddelerini göle çevirdi, propaganda çalışması heba oldu. İzmit'in düşman işgalinden kurtuluşunun 85. yıldönümü törenlerinin de yapıldığı saatte başlayan yağmurda kentin birçok bölgesi su altında kaldı. Yağmurla gelen sel sularından kent merkezinin yanı sıra Bekirpaşa, Yenişehir Mahallesi, Yahyakaptan, Bulvar gibi semtlerde 100'ü aşkın ev ve işyeri su altında kaldı.

http://www.yapi.com.tr/haberler/calisinca-boyle-mi-oluyor_46743.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!