Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Çanakkale'de Ormanlara Önlem

Çanakkale Orman Bölge Müdürü Mustafa Demirel, yangın sezonunda, eski yıllara göre daha modern, disiplinli ve hareketli bir sistem oluşturduklarını söyledi.

Milliyet Gazetesi
Çanakkale'de Ormanlara Önlem

Çanakkale Orman Bölge Müdürü Mustafa Demirel, yangın sezonunda, eski yıllara göre daha modern, disiplinli ve hareketli bir sistem oluşturduklarını söyledi.

Personeli, kurum içi seminerlerle eğittiklerini kaydeden Demirel, şöyle dedi: "Yangınların yüzde 90’ı insan kaynaklı. Bu nedenle özellikle orman köylerinde yaşayanları da eğitiyoruz. 1 Mayıs’tan bu yana, Dardanos Mevkii’nde bir yangın söndürme helikopterini de konuşlandırdık. Arıca Türk Hava Kurumu’na ait dört su atar ve bir keşif uçağı da Çanakkale Havaalanı’nda. 15 Haziran’da, ikinci bir helikopter Korudağları’nda konuşlandırılacak".

http://www.yapi.com.tr/haberler/canakkalede-ormanlara-onlem_69388.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın
Haftanın ürünü Şişecam Extra Clear

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!