Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Çuhadaroğlu; Kurşuna, Yangına, Isıya ve Sese Geçit Vermiyor

Çuhadaroğlu; Kurşuna, Yangına, Isıya ve Sese Geçit Vermiyor

yapi.com.tr
Çuhadaroğlu; Kurşuna, Yangına, Isıya ve Sese Geçit Vermiyor

lüminyum sektörünün öncü kuruluşu Çuhadaroğlu Metal Sanayi ve Pazarlama A.Ş, 3 - 7 Mayıs 2006 tarihleri arasında Beylikdüzü TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen Uluslararası Yapı 2006 İstanbul Fuarı'ndaydı.

Yapıların dış cephe kaplamaları ve iç donanımlarında geliştirdiği alüminyum sistemleriyle dünya markası olan Çuhadaroğlu Metal Sanayi ve Pazarlama A.Ş, 52 yıllık tecrübesini Uluslararası Yapı 2006 İstanbul Fuarı'na da taşıdı. Beylikdüzü TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde 2. holde yer alan 2300 Nolu standıyla da dikkat çeken Çuhadaroğlu, sektörde ses getirecek yeni sistemlerini sergiledi.

Büyük bir özenle hazırlanan 200 metrekarelik standında Isı Yalıtımlı DE-50, Isı Yalıtımlı Gizli Kanallı İZO ÇA 75, Isı Yalıtımlı Sürme İZO S 110, Isı Yalıtımlı Kasetli Giydirme Cephe GE-50, Isı Yalıtımlı ST 60, Isı Yalıtımlı ST 70, Isı Yalıtımlı ST 80, Ahşap Alüminyum Kompozit Doğrama AW 60, Isı ve Ses Yalıtımlı ST 80 S, Yangına ve Kurşuna Dayanıklı Doğrama ile Korkuluk Sistemleri, Otomotik Kayar Kapılar, Döner Kapılar, Kapı Kapatıcı ve Cam Aksesuarlarını sergileyen Çuhadaroğlu Metal Sanayi ve Pazarlama A.Ş. yenilikleri takip etmek isteyenlerin büyük ilgisini gördü.

Çuhadaroğlu Metal Sanayi ve Pazarlama A.Ş. olarak katıldıkları her fuardan, bir önceki fuara oranla çok daha iyi sonuçlar aldıklarını kaydeden Çuhadaroğlu Metal Sanayi ve Pazarlama A.Ş Pazarlama Müdürü Ozan Erdem, "Yapı Fuarı'na ilk yılından beri katılıyoruz. Fuarlarda iç pazardan olduğu kadar, civar ülkelerden gelen firmalarla da olumlu bağlantılar sağlıyoruz. Bu bölgelere fiili olarak ciddi oranda ürün satışları gerçekleştiriyoruz. Sektörünün kilometre taşlarından olan Çuhadaroğlu Grubu'nun özellikle dış pazarlara tanıtımı konusunda bu fuar, hedeflediğimiz gibi verimlilik açısından geçen seneki fuarın da önüne geçti. Sektörde bilgi alışverişi ve sektörel buluşmaların yaşanması sebebi ile fuarların önemli olduğuna inanıyoruz" diye konuştu.

Çuhadaroğlu
1954 yılında, Ahmet Çuhadaroğlu tarafından kurularak, çelik yapı elemanları üretimiyle sektöre giren Çuhadaroğlu, kısa bir zamanda liderlik yolunda hızlı adımlar atmayı başardı. 1965 yılından itibaren faaliyet alanını alüminyum doğrama olarak belirleyen Çuhadaroğlu, bünyesindeki şirketlerin sayısını 9'a yükselterek 1996 yılında aldığı holdingleşme kararı ile Türkiye'nin sayılı holdingleri arasında yerini aldı. Hizmet verdiği tüm alanlarda kalite ve müşteri memnuniyetini esas alan, yurtiçinde ve yurtdışında pazar payını geliştiren Çuhadaroğlu Holding, alüminyum profil çekimi, yüzey işlemleri, alüminyum yapı elemanları taahhüt ve üretimi, inşaat, turizm-petrol ve sigorta sektörlerinde, biri Fransa'da, biri Tuzla Serbest Bölgesi'nde olmak üzere, bünyesindeki 9 şirketle hizmet sunmaktadır.

http://www.yapi.com.tr/haberler/cuhadaroglu-kursuna-yangina-isiya-ve-sese-gecit-vermiyor_45542.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!